Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dota 2

Team Liquid kunne heve MDL Macau-trofeet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som sagt kunne Dota 2-fansen kose seg med en rekke ting forrige helg. De fikk ikke bare mulighet til å se Team Secret vinne ESL One Katowice, men også action i MDL Macau.

Der var det Team Liquid som fikk både ære og $135,000. Ting startet greit nok ved at de bare tapte mot Vici Gaming og Royal Never Give Up. I første sluttspillkamp var det atter en gang RNG som satt på det andre bordet, så nervene var nok ikke akkurat veldig rolige, men de kjempet seg til 2-0. Dette ble også stillingen i den neste kampen mot Evil Geniuses. Geniene klarte likevel å kjempe seg til finalen etter å ha knust motstanden i taperpuljen, men den oppturen ble raskt skutt ned av Liquid som hadde grei kontroll med 3-1 i finalen.

Hvilken turnering var mest underholdende: MDL Macau eller ESL One Katowice?

Dota 2
Photo: Monster Gaming

Relaterte tekster

0
PGL Dota 2 Major finner sted i Texas i august

PGL Dota 2 Major finner sted i Texas i august

ESPORTSTEKST. Skrevet av Ben Lyons

PGL Esports har blitt utnevnt som arrangør for den siste Majoren i Dota Pro Circuit for denne sesongen. Dette er den siste Majoren satt til å finne sted på Esports...Loading next content