Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Liquid vant cs_summit 2-turneringen!

Det hele startet ikke så veldig bra for dem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helga som var gikk den andre cs_summit-turneringen, organisert av Beyond the Summit, av stabelen i Los Angeles. Etter fire dager med intense kamper var det Team Liquid som gikk seirende ut av det hele, og stakk av med trofeet, og premiepotten på 63 750 dollar.

Team Liquid slet først mot Ninjas in Pyjamas, men greide å vinne 2-1 over dem, før de tapte 2-0 mot Cloud 9. De hentet seg inn igjen og knuste Torqued, Heroic og SK Gaming 2-0, og fikk en ny sjanse mot Cloud9. Liquid scoret det avgjørende poenget på Overpass, og vant dermed sin første seier som et lag.

I fjor var det SK Gaming som stakk av med seieren, men i år virker det som de har slitt litt med å få gode resultater. Er du overrasket over at Team Liquid vant?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Beyond the Summit

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content