Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Liquid vant DreamHack Masters Dallas

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DreamHack Masters-turneringen i Dallas fant sted over helgen, og denne gang var det det nord-amerikanske laget Team Liqiuid som endte med å løfte pokalen ved å beseire finske Ence i den store finalen.

Team Liquid fikk også en sterk start på turneringen i Gruppe A ved å beseire Lucid Dream, danske North og FaZe Clan i de tidlige kampene. Ence gjorde dog det samme ved å vinne deres kamper mot Isurus Gaming, G2 Esports og Furia Esports.

I det neste stadiet av turneringen skulle Liquid opp mot Furia og fikk en seier på 2-0. Samme resultat fikk Ence mot FaZe Clan. I den store finalen var det dog vanskelig for Ence å måle seg med Liquid, for de vant 16-8 på Mirage. De nådde dog en seier på Overpass, men deretter vant Liquid 16-13 på Inferno.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content