Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dota 2

Team Spirit er mestere i Riyadh Masters

Laget reiser hjem med 5 millioner dollar i premiepenger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den største begivenheten på Gamers8-festivalen i Riyadh i Saudi-Arabia er uten tvil Dota 2 Riyadh Masters. Turneringen strakte seg over et par uker og hadde en premiepott på hele 15 millioner dollar, og nå er nettopp den begivenheten avsluttet, noe som betyr at vi vet hvem som drar hjem med brorparten av premiepotten.

Etter en svært konkurransepreget finalehelg klarte Team Spirit å hevde seg og bli kronet som vinner av turneringen. Dermed kan laget reise hjem med 5 millioner dollar i premiepenger, samt litt ekstra penger for å ha produsert "Best Team Content" og for at Illya "Yatoro" Mulyarchuk ble nummer to i MVP-racet.

Når det gjelder plasseringene til de andre lagene, kom Team Liquid på andreplass med 2,5 millioner dollar, Talon Esports på tredjeplass med 1,7 millioner dollar og Gaimin Gladiators på fjerdeplass med 1,2 millioner dollar i premiepenger.

Det neste store arrangementet i kalenderen på Dota 2 er The International 2023, som arrangeres 12.-19. oktober i Seattle, USA, og som utvilsomt byr på en meget, meget stor pengepremiepott.

Dota 2

Relaterte teksterLoading next content