Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dota 2

Team Spirit tar hjem hovedprisen i Dota 2 Riyadh Masters.

De slo Team Liquid og vant premien på 5 millioner USD.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riyadh Masters 2023 er nå over, og selv om det var mange opp- og nedturer i Saudi-Arabia, stakk Team Spirit av med hovedpremien og vant over Team Liquid med 5 millioner dollar.

Dette er Team Liquids fjerde strake finaletap, men det er Team Spirits første seier i et stort event siden fjorårets PGL Arlington Major. Selv om alle i Team Spirit bidro til å bringe laget til toppen av pallen, er Yatoro en klar ener.

Han spilte et bredt spekter av helter, var blant de fem beste på allsidighet med 13 forskjellige figurer, og lå konsekvent på topp når det gjaldt farming-effektivitet og siste treff, noe som betyr at han kunne legge kampene på sin egen rygg.

På Riyadh Masters så vi noen store endringer i proffmetaen, da det så ut til at helter med store lagkampformler gjorde comeback, og at Rubick var den mest populære helten av alle, selv om hans winrate ikke akkurat var fantastisk.

Dota 2

Relaterte teksterLoading next content