Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Team USA har vunnet Overwatch World Cup

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BlizzCon byr ikke bare på Blizzards store spillavsløringer hvert eneste år, det er også her noen av de mest avgjørende turneringene i disse spillene finner sted. Eksempelvis samles noen av verdens beste Overwatch-spillere her, men ikke for å konkurrere for deres private lag, men for å representere deres land i Overwatch World Cup.

I år var det Team USA som endte med å ta seieren. De toppet første gruppe med 4-0, og herigjennom satte deg seg selv opp i en kamp mot Sør-Korea i semifinalen, som de faktisk klarte å slå, selv om eksperter trodde de skulle tape.

I finalen skulle de opp mot Kina, men vant her 3-0. Sør-Korea slo deretter Frankrike i bronzekampen.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content