Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality er Gamers8-vinnere i CS:GO

Etter å ha slått ENCE i finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nok et stort esports-arrangement på Gamers8-festivalen i Riyadh i Saudi-Arabia er over. Etter noen dagers konkurranse er også Counter-Strike: Global Offensive Gamers8 2023 avsluttet, noe som betyr at en vinner er kåret.

Vinneren er ingen ringere enn Team Vitality, som etter å ha vunnet over ENCE i finalen har vunnet turneringen og kan reise hjem med 400 000 dollar i premiepenger.

Denne seieren fortsetter en veldig dominerende 2023 fra Team Vitality, som også har blitt kalt BLAST.tv Paris Major og IEM Rio 2023 seierherrer, med de tre kombinert for $ 1 million i premiepenger for esportslaget.

Når det gjelder hva som skjer videre for Team Vitality, skal laget konkurrere i ESL Pro League Season 18 og deretter på IEM Sydney 2023 i oktober.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content