Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality vant Intel Extreme Masters - Winter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en intens kamp mot Ninjas in Pyjamas er det nå Team Vitality som er vinnerne av Intel Extreme Masters XVI - Winter. Dermed kan Vitality kose seg med omtrent 910,000 kroner ekstra i lommeboken, samt en plass i IEM: Katowice 2022.

Selv om det selvsagt bare var Vitality som vant IEM - Winter har også de sju andre første lagene i turneringens gruppespill blitt offentliggjort: G2 Esports, Natus Vincere, Team Liquid, Virtus Pro, Gambit Esports, Heroic og Furia.

Ikke at Vitality kan kose seg altfor masse, for allerede i morgen har de kamper i BLAST Premier: World Final 2021, hvor de skal kjempe om en premiepott på over 9,000,000 kroner.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content