Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 6

Tekken 6-NM

Ny info på nettsiden!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som de fleste har fått med seg er Gamereactor med på å arrangere et nordisk mesterskap i Tekken 6. Vinneren får blant annet en PS3 Slim og billett til EM i London.

Nå på lørdag arrangeres kvalifiseringsrunder på Spaceworld i Kongens gate i Trondheim, hvor de fire beste kvalifiserer seg til finalen på Spaceworld Megastore i Storgata i Oslo lørdag 5 desember, hvor også kvalifiseringsrunder for Oslo-regionen holdes. De fire beste fra Oslo og Trondheim skal så kjempe om en finaleplass i den nordiske finalen, og vinneren får altså en PS3 Slim og muligheten til å kjempe i Tekken-EM i London.

Vi har oppdatert informasjon på Tekken-siden vår, blant annet med reiseplan for vinneren av finalen. Om du lurer på tidspunkter, regler, reiseruter og så videre, er dette altså stedet å sjekke ut.

Vi gleder oss til å se dere der!

Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6

Relaterte tekster

Tekken 6Score

Tekken 6

ANMELDELSE. Skrevet av Øystein Andersen

Kongen av jernknyttneveturneringa er tilbake, og denne gangen både på Xbox 360 og Playstation 3. Øystein har omtalen!

0
Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis de allerede tilgjengelige fightingspillene på Xbox One ikke klarer å døyve lengselen etter mer Namco-slåssing i Tekken 7, så kan vi trøste deg med å fortelle at...

Alt om Tekken 6-NM

Alt om Tekken 6-NM

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

Spaceworld huset i helgen hovedfinalen for Tekken-NM. Gamereactor var tilstedet for å overvære det hele. Les mer...Loading next content