Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Tekken 7s Michael Murray snakker ut om Tekken World Tour

Den økende populæriteten imponerer han stadig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tekken World Tour er slettes ingen liten affære, så mange av seriens utviklere tok også turen til San Francisco for å overvære turneringen. Blant disse fant vi Tekken 7s designer, Michael Murray, og bestemte oss derfor for å høre hva han tenkte om årets utgave.

"Det har vært et interessant år. Vi har hatt noen Tekken-turneringen som har vært i regi av Japan før, men det er ikke alle som vet at det finnes enkelte regler og retningslinjer i Japan som begrenser premiepotter og lignende, så i år lar vi de amerikanske og europeiske kontorene våre ta seg av World Tour. [Katsuhiro] Harada og jeg har vært flere steder som det man kan betrakte som hedersgjester. Vi har ikke akkurat hatt hendene i så mye av det som foregår, men det har vært interessant å hvor mye større og bedre ting har blitt med finalene i helgen, så jeg tror det har blitt veldig bra."

Med det i tankene måtte vi selvsagt også spørre om hva han syntes om den utrolige populæriteten spillet hadde på Evo tidligere i år, og om dette overrasket han.

"Egentlig ikke. Du skjønner, jeg har egentlig alltid følt potensialet. I Japan har vi en turnering kalt Master Cup, hvor det er fem mot fem, så du har et lag med fem spillere som bare fokuserer på Tekken. Her kommer det over tusen spillere hvert år, så hypen rundt Tekken er der. Man trenger bare litt ekstra motivasjon for å dra til turneringene, ikke bare se dem på Twitch eller lignende, men faktisk oppleve dem på nært hold."

HQ
Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content