Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 8

Tekken World Tour 2024 starter i april

Den begynner med Electric Clash i Canada.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har avslørt planene for 2024 Tekken World Tour. Årets World Tour, som starter i april med sesongens første arrangement, kalt Electric Clash og avholdt i Ontario i Canada 20. april, vil inneholde to sett med globale topplister som avgjør hvilke spillere som kvalifiserer seg til finalen på slutten av sesongen.

2024 World Tour vil bli delt inn i 15 regioner rundt om i verden, og spillerne i hver region vil samle poeng til Global and Regional Leaderboard ved å delta i Master+-, Master-, Challenger- og Dojo -arrangementer.

I henhold til hvor mange av hvert arrangement som er planlagt, vil det være 2 Master+-arrangementer denne sesongen, 10 Master -arrangementer, 14 Challenger -arrangementer og betydelig flere Dojo -turneringer. Her kan du se hvordan poengene for hver turnering vil bli fordelt, og hvordan de beste og høyest rangerte spillerne fra hele verden vil bli plassert på de to topplistene før finalene på slutten av sesongen.

Tekken 8

Relaterte tekster

0
Tekken 8Score

Tekken 8

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi ber om unnskyldning til Soul Calibur, men Bandai Namcos beste boksesekker er nå tilbake for nok en gang å slå hverandre til plukkfisk ...Loading next content