Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 8

Tekken World Tour kommer tilbake i april og spilles på Tekken 8

som et helt personlig konkurransearrangement.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har kunngjort at den kommende Tekken World Tour -sesongen blir stor. Etter lanseringen av Tekken 8, som skjer om noen få dager, vil den kommende esports-sesongen bli spilt på den etterlengtede tittelen og vil også være et helt personlig konkurransearrangement.

Sesongen starter 13. april, og vi har fått vite at den vil omfatte globale og regionale topplister, og at nivåene Master, Master+, Challenger og Dojo kommer tilbake til personlige arrangementer. Spillerne som samler flest poeng på disse nivåene, vil klatre på topplistene for å sikre seg en plass på Global Finals, der den neste Tekken World Tour -mesteren skal kåres.

Ellers får vi vite at den kommende sesongen vil inneholde tre nye partnere: Chipotle, Venum og Victrix. Alle tre vil bidra til å utvide konkurransescenen med gaver, nye kleskolleksjoner og spesialprodukter.

Til slutt er det bekreftet at årets første Master+ turnering vil bli avholdt på EVO Japan mellom 27. og 29. april. Det blir også en ny Master+-turnering denne sesongen.

Tekken 8

Relaterte tekster

0
Tekken 8Score

Tekken 8

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi ber om unnskyldning til Soul Calibur, men Bandai Namcos beste boksesekker er nå tilbake for nok en gang å slå hverandre til plukkfisk ...Loading next content