Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Tekken World Tour vender offisielt tilbake i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tekken World Tour viste seg å være en kjempesuksess for noen år siden, men likevel valgte Bandai Namco å sette initiativet på pause. Heldigvis vender det tilbake nå. Utgiveren har via en ny hjemmeside bekreftet at Tekken World Tour offisielt vender tilbake i 2020, hvor deltakere verden over kan konkurrere om å bli den ultimate mesteren.

Tittelen avgjøres av over 30 Master- og Challenger-events, som kommer til å finne sted over hele verden, og her skal deltakerne konkurrere om en god posisjon på Tour-poengtavlen. Det er via den de 19 finalespillerne plukkes ut.

Turneringen begynner i Tokyo den fjerde april, og den vil blant annet besøke EVO i Las Vegas, VSFighting X i England, Headstomper i Sverige, og til slutt vil finalen foregå i New Orleans i desember, hvor vinneren får 200.000 dollar.

HQ

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content