Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 6

Tekken-finalister

Første semifinale over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helgen braket det løs på Spaceworld i Trondheim i den første semifinalen i årets Norgesmesterskap i Tekken 6. Gjennom elimineringskamper stod vi til slutt igjen med fire vinnere, som går videre til finalekampene i Oslo lørdag 5. desember.

Vinnerne ble:
Khoi Minh Tran
Håkon Hasslan
Khoa Minh Tran
Alexander Elias Nilsen

Gamereactor gratulerer vinnerne, og håper å se flest mulig av våre lesere i Oslo på Spaceworld i Storgata lørdag 5. desember da siste semifinale + finale går av stabelen. Sjekk ut vår temaside om spillet for mer info om turneringen.

Tekken 6
Fire glade vinnere.
Tekken 6
Toppoppgjør!

Relaterte tekster

Tekken 6Score

Tekken 6

ANMELDELSE. Skrevet av Øystein Andersen

Kongen av jernknyttneveturneringa er tilbake, og denne gangen både på Xbox 360 og Playstation 3. Øystein har omtalen!

0
Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis de allerede tilgjengelige fightingspillene på Xbox One ikke klarer å døyve lengselen etter mer Namco-slåssing i Tekken 7, så kan vi trøste deg med å fortelle at...

Alt om Tekken 6-NM

Alt om Tekken 6-NM

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

Spaceworld huset i helgen hovedfinalen for Tekken-NM. Gamereactor var tilstedet for å overvære det hele. Les mer...Loading next content