Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Altec Lansing VS4621 - 2.1 høytalere!

Altec Lansing har i en rekke år sendt du ene lydproduktet etter det andre og stort sett har de klart seg bra i forskjellige tester. Nå er et nytt 2.1 lydanlegg ute og vi liker både design og lydbilde...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er kanskje ikke så mange av dere som har hørt om Altec Lansing og skal selv innrømme at jeg nå ble tatt litt på senga av et merke jeg selv ikke har sett og hørt så mye om. Mange vil jeg ha så god lyd som mulig når man spiller sine spill og selv er jeg glad for at jeg bor langt ute i skogen slik at ingen naboer kan høre meg når jeg skrur opp anlegget for full guffe..

Her er flere tekniske data av anlegget:

* Strømforsyning: External Ekstern

* Lyd-støy-forhold: 70 dB 70 dB

* Båndbredde: 40 Hz - 15 kHz 40 Hz - 15 kHz

Dette er en annonse:

* Strøm av satellitter / av subwoofer: 2 x 7.5 W / 13 W 2 x 7,5 W / 13 W

* Tilkobling: (mini-jack) Audio oppføring (mini-jack)

Altec Lansing sitt 2.1 lydanlegg har så absolutt fått prøvd seg og jeg kan love deg at både elg og rådyr har sperret opp øynene når jeg har luffet opp volumet på maks. Det har regelrett dundret i vegger og vinduer og det i spill som Battlefield: Bad Company 2, Split/Second Velocity og ikke minst Mass Effect 2. Hadde jeg hatt naboer, ville jeg nok har fått en rekke klager for å si det slik. Nå er det kun dyrene som løfter litt på værhårene sine og undrer på om det virkelig er noen skyter etter dem mens jeg febrilsk prøver å komme meg unna fienden i Battlefield: Bad Company 2.

Det første du legger merke til når du for første gang åpner esken til Altec Lansing VS4621 er designet. For dette er faktisk veldig lekkert og det er ikke noe problem å ha et slikt lydanlegg stående i for eksempel stuen eller andre oppholdsrom. Selv har jeg dette stående på kjøkkenbordet sammen med min bærbare PC. Det beste med dette anlegget er at det også går å bruke min Creative Zen X-Fi 2 på anlegget og lyden blir meget innholdsrik. Tilbake til designet, for som du kan se på bildene nedenfor er diskanthøytalerne lagd på en stilig måte og satt i bunnen. I følge Altec selv skal designet av der hvor selve høytalerne er føre til at lyden presses nedover samt ut til alle sider. Dette gir en meget god klang og balansert lyd som kan høres fra alle kanter. De kjegleformede høytalerne vekker i alle fall oppsikt noe jeg fikk testet ut på mine venner som hadde tatt turen inn til de dype skoger. Selve sub-en ser helt normal ut og veldig lik andre sub-er.

Dette er en annonse:

Det å koble til anlegget går som en lek og krever ikke noen doktoravhandling. Enkelt og greit slik at selv mor kan klare det. Volumknapper sørger for at du hele tiden har full kontroll på lyden. En fjernkontroller hadde ikke vært å forrakte da eller en ledning med volumknapp på. Det er ikke kun spill som har fått kjørt seg på anlegget. Med en bra mengde MP3-låter har jeg spilt den ene sjangeren etter den andre for å teste ut anlegget og stort sett har jeg blitt fornøyd med lydfordelingen og balansen mellom bass og diskant. Selvsagt om du betaler mer, så får du også bedre lyd, men til den summen som dette anlegget ligger ut til, så får du her mye for pengene.

Er du på utkikk etter et 2.1 lydanlegg, så for guds skyld sjekk ut dette. For ikke bare har det stilig design, det fungerer godt til både spill, musikk og film og passer godt i stuen eller hvor du måtte sette PC-en din. I tillegg kan du også bruke MP3-avspilleren din noe som er praktisk til tider. Altec Lansing har for meg bevisst at man alltid skal være åpen for nye merker og vi kan ikke annet enn å skryte av dette anlegget som jeg nå bruker til hver anledning.

Altec Lansing VS4621
Altec Lansing VS4621
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God og balansert lyd. Stilig design og passer til film, musikk og spilling. Du får mye for pengene.
-
Savnet ledning med volumknapp eller en fjernkontroller.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Altec Lansing VS4621 - 2.1 høytalere!

Test: Altec Lansing VS4621 - 2.1 høytalere!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Altec Lansing har i en rekke år sendt du ene lydproduktet etter det andre og stort sett har de klart seg bra i forskjellige tester. Nå er et nytt 2.1 lydanlegg ute og vi liker både design og lydbilde...Loading next content