Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Big Ben Sniper Gun sort utgave

Big Ben fortsetter å pushe ut ekstrautstyr til Wii noe de skal fortsette med å gjøre. For nok en gang beviser de at de har grepet på oss gamere med denne stilige sniper riflen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Big Ben er en stor fransk produsent av ekstrautstyr til konsoller og vi i Gamereactor har testet ut en god del av deres produkter. Vi har stort sett kommet frem til at produktene deres holder mål og er av god kvalitet og gode brukerfunksjoner. Nå har vi sett nærmere på noe som kanskje ikke gjør deg bedre i spill, men som gir spillingen litt mer mening og et lite dryss av realisme om man kan si det. Produktet vi har sett nærmere på er en sniper rifle av den sorte typen og som faktisk ligner på en prikk en skikkelig rifle. Det eneste er at denne riflen er lagd av hard plast og ikke skyter ordentlige kuler.

Designet ellers er perfekt og Big Ben har brukt litt tid på å lage noe som ligner en sniper rifle i virkeligheten med sine detaljer. I tillegg har produsenten sørget for at løsningene med blant annet montering av Wii-moten og nunchuken faktisk fungerer meget godt, noe som gjør at styringen blir bra. Du vil nok si at dette er mye gimmick og det er det. For du blir ikke noe bedre av å spille med denne enn om du spiller uten, men mye mer artig er det i alle fall. Selve riflen kan du også dele opp i mindre deler om du vil det. Du kan ta av kolben, samt støttebenene på undersiden av riflen. På toppen finner du et kikkertsikte med et kryss. Du kan ikke zoome noe med siktet, men er stort sett til pynt.

Ellers kan jeg si at gleden av å bruke produktet er stor og vennene mine som hadde tatt turen inn til de dype skoger var veldig godt fornøyd med design og ikke minst brukerfunksjoner av riflen. Knappene er lagt opp på en perfekt måte og du treffer nøyaktig når du trykker inn dem. Det var en merkelig ting jeg la merke til. Faktisk passet ikke nunchuken til Big Ben i dette produktet og jeg måtte bruke Nintendo sin nunchuk. Det er akkurat nok med plass for å få lagt over siktet og med Big Ben sin egen nunchuk var den bitte litt for stor.

Alt i alt er dette et stilig produkt som faktisk sørger for at skytespill til Wii er mye mer moro. Det fungerer, har stilig design og gir deg det lille ekstra som du leter etter når du spiller. Både jeg og vennene mine syntes dette var fett og det var ekstra moro å spille spill som Sin & Punishment som passer perfekt til sniper riflen. Stilig at produsenter ser mulighetene til å utnytte seg av Wii-en og dets bruksområder som igjen gjør spillingen vår til en mer fornøyelig opplevelse.

Big Ben Sniper Gun
Dette er en annonse:
Big Ben Sniper Gun
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Stilig design og funksjonell!
-
Passet ikke Big Bens egen nunchuk, gimmick.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: Big Ben Sniper Gun sort utgave

Test: Big Ben Sniper Gun sort utgave

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Big Ben fortsetter å pushe ut ekstrautstyr til Wii noe de skal fortsette med å gjøre. For nok en gang beviser de at de har grepet på oss gamere med denne stilige sniper riflen.Loading next content