Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Buttkicker Gamer Edition - ristende realisme!

Første gangen jeg leste om ButtKicker skal jeg ærlig innrømme at latteren hang i taket lenge. Ikke bare var navnet unikt, men selve produktet appelerte til meg som elsker simulatorer enormt. Nå sitter jeg her og rister mens Race Driver Grid durer for full musikk. Stort bedre kan det ikke bli!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har lenge hatt sansen for alt som vibrerer uten at du nå skal misforstå meg. Jeg tenker da på vibrerende produkter som gamepads, joysticker, ratt og pedaler mobiler eller nå ButtKicker Gamer Edition. Slik vibrering er jo med på å gi meg litt mer realisme, spesielt i racingspill hvor jeg fra før av spiller med Logitech G25 rattet og en skikkelig kontorstol som gir meg en behagelig sittestilling. Så hva er vel mer naturlig enn å bruke ButtKicker Gamer Edition da?

ButtKicker Gamer Edition kommer i en stilig eske med fete bilder utenpå. Når du åpner esken må du ikke bli skremt om du finner en haug med ledninger, en stor "vibrator" og en forsterker. At det skal til noen ledninger for å koble sammen denne til PC-en eller konsollen må du nok bu deg på og hvis du fra før av har for mange ledninger, får du på best mulig måte legge disse fint slik at du ikke kjører på ledningene når du skal flytte stolen din. I mitt tilfelle så bruker jeg en kontorstol i og med at jeg tester ButtKickeren på PC-en, men er det f.eks. konsollen du skal kjøre den på, så er det nok at du har en stang du kan koble sammen "vibratoeren" til og du vil oppleve dens kraft.

Manualen som følger med er på engelsk, men du skjønner godt det hele med de gode tegningene som er med i den. Etter å ha brukt noen minutter på monteringen, var jeg klar. Jeg slo på forsterkeren og fant frem til en MP3-låt og sørget for å ha minst mulig lydstyrke og effekt på forsterkeren. Må jo unngå å sprenge saken før jeg får testet den skikkelig på mine spill. Det første som imponerte meg var hvor massiv vibrasjonene var. For med maks innstillinger på forsterkeren og en heftig melodi med masse dunkende bass, ja så skal jeg si deg at du kjenner det helt inn til ryggmargen. Det rister så mye at jeg har problemer med å se det som står på skjermen min i små skrift. Det spørs om jeg må skru ned litt på effekten her før jeg går i gang med spillingen min.

Jeg så et klipp på nettet hvor noen hadde koblet opp ButtKickeren på en gaming bilstol og at dette fungerte perfekt. Tenk deg og ruse godt med en V8-er Mustang og kjenne hvordan vibrasjonen dirrer i kropp og sjel. Nettopp denne opplevelsen har jeg nærmest hatt i både Race Drive Grid, Need for Speed ProStreet og GTR 2. Dette er bilspill som passer perfekt og hvor ButtKicker Gamer Edition fungerer meget bra. Selvsagt trenger du ikke å spille racingspill før du får utbytte av produktet. Du kan spille alle slags spill, høre musikk, se film eller hva du måtte ønske. Så fremt det er lyd som kommer fra det du gjør, så vil du oppleve vibrasjonen som om du skulle sitte på toppen av et fjell under det verste jordskjelvet med opp mot 8 på Richters skala. Heldigvis blir det ikke noen ødeleggelser av denne vibrasjonen, men du skal ikke se bort fra at en hjernecelle eller to får seg en kraftig rystelse.

For de av dere som fortsatt synes dette kan være med å gi mer liv i spillingen, så kan jeg ikke si annet enn dere har rett. Spillingen har blitt mer intens og i perioder skvetter du når kontorstolen plutselig vibrerer. Spesielt i spennende spill, kan ButtKicker Gamer Edition gi deg et aldri så lite hjerteklapp, noe jeg har opplevd en rekke ganger i Call of Duty 4 hvor fienden har kommet brått på. Ståpelsen har reist en rekke ganger over opplevelsen og nå gleder jeg meg til en runde med Alone in the Dark som virkelig gir meg gysninger nedover ryggen. Kanskje kan jeg sette et nytt merke i taket?

Dette er en annonse:

Alt i alt er ButtKicker Gamer Edition et produkt som ga meg enormt i mine spillrunder, men skal jeg bokstavelig talt kicke på noe så må blir alle ledningene som må holdes styr på samt at prisen kanskje kunne ha vært bitte litt lavere. Bortsett fra dette, så har jeg ikke annet enn gode ord og si. Jeg anbefaler alle som vil nyte litt ekstra av spillingen, filmene, musikken m.m. å kjøpe dette produktet, for mine opplevelser er positive. Hva gjør vel ikke vi gamere for å heve spillopplevelsene våre enda et par hakk?

Mer info om produktet finner du inn på ButtKicker offisielle nettside

Ønsker du å kjøpe denne vibrerende saken, så klikker du deg inn på Kompletts sine nettsider

Buttkicker Gamer
Dette er en annonse:
Buttkicker Gamer
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Effektiv, hever realismen i blant annet bilspill, enkel montering,
-
Litt billigere pris.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: Buttkicker Gamer Edition - ristende realisme!

Test: Buttkicker Gamer Edition - ristende realisme!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Første gangen jeg leste om ButtKicker skal jeg ærlig innrømme at latteren hang i taket lenge. Ikke bare var navnet unikt, men selve produktet appelerte til meg som elsker simulatorer enormt. Nå sitter jeg her og rister mens Race Driver Grid durer for full musikk. Stort bedre kan det ikke bli!

0
Buttkicker Gamer

Buttkicker Gamer

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Hva sier du til å få rumpa di filleristet når en megastor eksplosjon inntreffer i spillet du spiller? Nå kommer et produkt som ser ufattelig stilig ut som faktisk sørger for at du får en litt mer ristende opplevelse i spillingen din.Loading next content