Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Cooler Master NotePal U2

Våre kokende varme bærbare PC-er trenger kjøling i sommervarmen og hva er vel ikke mer naturlig enn å investere i en kjøler med mål å sørge for at kompisen din ikke blir overvarm.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har tidligere testet ut flere kjølere for bærbare PC-er fra hardware produsenten Cooler Master og til nå har vi blitt veldig fornøyde med produktene. Om du skal beholde din bærbare PC en stund er det viktig å ta godt vare på den og en av tingene du først som sist kan gjøre er å kjøpe deg en kjøler for din bærbare PC.

Cooler Master NotePal U2 er nettopp en slik kjøler og med dette produktet kan jeg love dere at din Bærbare PC holdes kjølig og ikke blir overvarm slik mange maskiner i disse tider kan bli. Sommervarmen er hard mot maskinene og dette kan du kjenne fort om du tar på undersiden av maskinen når du bruker den. For hvem har ikke kjent den intense varmen og jo varmere et dataprodukt er, jo dårligere fungerer det. Derfor er det viktig med god kjøling noe dette produktet gir.

Det første du legger merke til er det enkle designet og det er ikke her Cooler Master har brukt sin tid på. Men når du sjekker ut mulighetene så skjønner du hvorfor jeg likte dette produktet så godt. Inne i kjøleren finner du to 80mm vifter og disse kan du selv bestemme hvor de skal stå. Det er enkelt og flytte på viftene og krever ingen doktorgrad for å få det til. Viftene gjør jobben sin, men jeg kunne ha tenkt meg at Cooler Master hadde valgt litt større vifter som for eksempel 120mm. For jo større en vifte er, jo mindre støy lager den. Av andre specs kan jeg nevne at denne kjøleren passer til bærbare PC-er fra 14" til 17" og har en fysisk størrelse på 343 x 266 x 58.6mm og den veier 725g.

Cooler Master NotePal U2 er lagd av et varmeabsorberende materiale som gjør at kjøleren trekker bort varmen fra PC-en og ut i produktet. På undersiden finner du også gummiføtter som gjør at kjøleren står stødig og ikke beveger seg om du skulle skrive litt febrilsk på maskinen. Det er en annen ting som jeg likte veldig godt med Cooler Master NotePal U2 og det var at om man fjerner viftene, så kan man faktisk legge bærbare PC-en inne i kjøleren slik at den fungerer som en slags beskyttelse. Genialt og bra synes jeg.

Om du er ute etter en kjøler med USB-utganger, så må jeg dessverre skuffe deg og si at denne ikke har noen USB-utganger. Da må du nok velge en annen kjøler. Du kan heller ikke velge hvilken vinkel kjøleren skal ha og nærmere enn "one zise fits all" kommer du ikke.

Dette er en annonse:

Alt i alt er dette et godt produkt jeg ble veldig godt fornøyd med spesielt med at man kan bestemme hvor viftene til kjøleren skal stå samt at man kan bruke kjøleren som en beskyttelse når man ikke bruker den bærbare PC-en. Det jeg savnet var større vifter, USB-utganger og ikke minst muligheten til selv å bestemme vinkelen på kjøleren. Er du på utkikk etter en kjøler og du ikke er så kravstor, så er dette et godt produkt som jeg anbefaler. Vil du ha en litt mer avansert kjøler, så kan du se på noen av de andre av Cooler Master sine kjølere for bærbare PC-er.

Cooler Master NotePal U2 - Fan Edition
Cooler Master NotePal U2 - Fan Edition
Cooler Master NotePal U2 - Fan Edition
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Du bestemmer hvor viftene skal stå. legg PC-en i kjøleren.
-
Små vifter støyer mer. Ikke ekstra USB-utganger.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: Cooler Master NotePal U2

Test: Cooler Master NotePal U2

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Våre kokende varme bærbare PC-er trenger kjøling i sommervarmen og hva er vel ikke mer naturlig enn å investere i en kjøler med mål å sørge for at kompisen din ikke blir overvarm.Loading next content