Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Cooler Master Silent Pro M 850W

Å kjøpe en skikkelig strømforsyning er en viktig del når du skal bygge deg eller oppgradere PC-en din. For dagens PC-er stiller hardere og hardere krav til strømforsyningen og her kommer Cooler Master altså inn og hjelper deg med gode produkter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har flere ganger testet ut strømforsyninger fra Cooler Master og hver gang har vi blitt tilfredse over kvaliteten. I dag har vi sett nærmere på Silent Pro M 850W modulær strømforsyning og blir nok en gang vitne til et produkt som ikke bare holder det det lover, men også som har veldig bra kvalitet. Vet du forresten hva vi snakker om når vi sier en strømforsyning er modulær? Med det mener vi at man selv kan velge hvilke ledninger man skal sette inn etter hvor mange produkter i PC-en din som trenger strøm. Med denne løsningen har du mulighet for virkelig å få orden på alle ledninger og igjen sørge for at luftgjennomstrømningen i PC-en blir bedre. For som du sikkert vet så er det viktig med god kjøling til dine varmeskapende produkter som prosessor, skjermkort og harddisker. Disse lager mye varme og for å bli kvitt denne varmen må man ha vifter som blåser den ut av kabinettet. Når du har minst mulig ledninger og større tomme områder, så vil det også bli enklere å kvitte seg med varmen. Derfor er det nå i dag mange som velger nettopp modulære strømforsyninger på grunn av at da man får et ryddigere kabinett med bedre luftgjennomstrømning.

Her er noen tekniske data om Silent Pro M 850W;

• Copper plus aluminum heatsink for efficient heat dissipation
• Japanese-made capacitors to enhance PSU outputs stability
• Compliance with the newest Intel standard ATX 12V V 2.3 and SSI standard EPS 12V V2.92
• Flat modularized cables to eliminate the clutter and improve airflow inside the chassis
• Ultra-silent operation with intelligent 135mm fan speed control
• Unique silicon pad eliminate the vibration
• Eco-design for energy and money saving by Active PFC.(>0.99) / high efficiency (>85%)
• Single +12V rail for up to 80A for high demanding SLI

Det andre jeg ser er at Silent Pro M også har ledninger til de nye tilkoblingene for hovedkort, skjermkort m.m. og dette gjør at denne fungerer godt om du har en gammel eller ny PC som du skal bygge opp eller oppgradere. En annen ting som Cooler Master reklamerer for er blant annet sin bruk av hybrid kobber samt aluminium heatsink. Dette sørger for at strømforsyningen lager mindre varme. I tillegg er capacitorene lagd i Japan og i bunnen har Cooler Master brukt støtdempende materiale for å unngå vibrasjoner i kabinettet.

For å teste ut om strømforsyningen virkelig holder mål må jeg ta turen ned til mitt lokale elverk. Her har de redskaper som måler både utgangseffekt, stabilitet og ikke minst makseffekt. Mine venner på det lokale elverket tar imot meg med åpne armer og sørger for at jeg får testet produktene på best mulig måte. Det første vi tester ut er stabiliteten til strømforsyningen og etter noen minutter finner vi fort ut at den holder mål og faktisk holder stabil strømleveranse selv under heftige oppgaver på PC-en. Dette lover godt. Så skal vi sjekke ut hvor mye den maks tåler og på esken står det at den skal holde ut og levere 1020W. Vi havnet på 1017W noe som er mer enn bra nok. Gjennomsnittlig strømleveranse lå på 851W og det må vi også si oss veldig godt fornøyd med. Med andre ord, Cooler Master har på nytt lagd et produkt som holder mål og gir oss det vi gamere er ute etter.

Dette er en annonse:

Det andre som er viktig er hvordan strømforsyningen støyer og her er det klare forskjeller fra merke til merke. Som du kan se av navnet på denne strømforsyningen, så skal vi kanskje forvente oss et stillegående produkt som lager lite støy og det gjorde vi faktisk. Dette er noe av den stilleste strømforsyningen jeg har testet ut og holder så til de grader mål. Selvsagt hjelper det også på at støtdempingen på undersiden av strømforsyningen også hindrer vibrasjoner i kabinettet.

Alt i alt er vi veldig godt fornøyde med strømforsyningen som på nytt beviser ovenfor oss gamere at Cooler Master faktisk lager kvalitetssikre produkter som vi kan stole på. Ikke bare fungerer dette produktet på best mulig måte, men det gjør at vi som oppgraderer PC-en mye kan følge med på utviklingen av nye og mer krevende produkter. Er du på tur til å bygge deg en PC eller skal oppgradere deg, så kjøp Silent Pro M 850W som gir deg alt og støtter alt om du her en gammel eller flunkende ny PC. Modulær strømforsyning gjør at du også får en bedre luftgjennomstrømning i PC-en din noe som gjør at dine krevende produkter kan jobbe enda bedre i kabinettet ditt.

Cooler Master Silent Pro M 850W
Cooler Master Silent Pro M 850W
Dette er en annonse:
Cooler Master Silent Pro M 850W
Cooler Master Silent Pro M 850W
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Stabil, bra ytelse, stillegående, passer alle PC-er.
-
Savner USB-utganger på baksiden.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Cooler Master Silent Pro M 850W

Test: Cooler Master Silent Pro M 850W

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Å kjøpe en skikkelig strømforsyning er en viktig del når du skal bygge deg eller oppgradere PC-en din. For dagens PC-er stiller hardere og hardere krav til strømforsyningen og her kommer Cooler Master altså inn og hjelper deg med gode produkter.Loading next content