Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Creative EP-630/EP-650 Øreplugger

Creative er igjen tilbake og denne gangen med små øreplugger som skal friste oss som liker å høre på musikk...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har testet ut både headset, øreplugger samt lydanlegg fra Creative og stort sett har jeg vært fornøyd med produktene. I dag skal jeg se nærmere på noen nye øreplugger fra Creative som har fått navnet EP-630/EP-650. Selve ørepluggene kommer i en liten eske og ser faktisk innbydende ut. Når det kommer til øreplugger er jeg litt mer kresen i hva jeg putter i ørene enn de fleste og det føles ut som om ørene er tette med bruk av slike.

Designmessig er det ikke noe å si på ørepluggene som ser like ut som andre øreplugger. Selve pluggene er røde og har hvite gjennomsiktlige kopper (EP-630), mens EP-650 er i sølv (Chrome Edition). Med i pakkene følger det med forskjellige størrelser til disse koppene etter hvor stor øregangene dine er. Selv valgte jeg å bruke de aller minste noe som passet ørene mine best.

Selve lydkvaliteten er ikke noe å si på til sammenligning med de andre merkene av samme sort. Creative lover dyp bass noe som ørepluggene også til en viss grad hadde. Balansen er fin og gir et godt lydbilde til å være små øreplugger. Man kan selvsagt ikke sammenligne lyden med et headset som er bygd på en annen måte, men til å være i denne størrelsen skal man ikke klage. Med at ørepluggene havner godt inn i øregangene hindrer også for støy utenfra noe som er bra om du vil være litt "alene" med musikken din.

Jeg er godt fornøyd med EP-630/EP-650 som er gode øreplugger. Du kan velge i mellom flere størrelser på koppene som følger med og ørepluggene har god balansert lyd. Savner litt mer trykk i bassen, men det er vel vanskelig å få til det med denne størrelsen. Hvis du skal handle deg nye øreplugger, så gjerne sjekk opp disse fra Creative. Det kan være lurt spesielt med de mulighetene som følger med i den lille esken...

Creative EP-630
Dette er en annonse:
Creative EP-630
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Passer alle ører, god balansert lyd, lang ledning.
-
Savner litt trykk i bassen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content