Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Creative Zen Style 300

Det enkle er ofte det beste sier en reklame for Rema 1000 og Creative er ikke snauere enn å bruke dette når de nå har sluppet deres nye MP3-avspiller med navn Zen Style 300.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Creative har i en "mannsalder" vært spesiallister på lyd og har sendt ut den ene MP3-avspilleren etter den andre på markedet. I de siste årene har de merket hard konkurranse fra blant annet mobiltelefoner samt at Apple har yppet seg med sine produkter. Tross denne harde konkurransen selger faktisk Creative godt av sine produkter og kjøpere vet at med Creative får man også kvalitet.

Selv om de siste produktene kanskje ikke har vært så kreative på designet, så er det ikke der avspillerne scorer mest. Det er funksjonalitet som er skuddet og noe som har blitt et skikkelig varemerke for Creative. I dag skal vi se på en ny MP3-avspiller som for ikke lenge siden ble lansert på markedet og det i form av Creative Zen Style 300 avspiller.

Her er noen tekniske data om avspilleren:

• Lagringskapasitet på 4, 8 og 16 GB
• Mass Storage Class-enhet
• 1,8-tommers TFT 64 K fargeskjerm
• Mål: 79,5 x 40 x 13,6 mm
• Vekt: 44 g
• Innebygd FM-radio og høyttaler
• Innebygd mikrofon for stemmeopptak
• Batterivarighet: opptil 32 timer med lyd (basert på 128 kbps MP3)
• Lydforbedringer:

◦5-bånds equaliser med 8 forvalg
◦ Bassforsterkning
◦ Smart volum
◦ Kontroll for å angi maksimalt volum

Dette er en annonse:

• Støttede lydformater:
◦ MP3, WMA(DRM9), Audible format 4

• Støttede bildeformater:
◦ JPEG (BMP, TIFF, GIF og PNG konvertert til JPEG med medfølgende programvare)

• Støttede videoformater:
◦ Konvertert AVI (*.CMV, krever aktuell kodek forhåndsinstallert på PC-en)

• Andre funksjoner:
◦ Alarm
◦ Klokke
◦ Kalender
◦ PIM-oppgaver (Personal Information Management)
◦ Visning av kontakter
◦ Tilpassbar snarveisknapp for raskt tilgang til favorittfunksjonen din

Dette er en annonse:

Etter å ha studert designet så kan vi ikke annet enn å si at det er stilrent og enkelt med skinnende mosaikklakk på fremsiden. Selve spilleren er ikke stor og har ytre mål på 79.5 x 40 x 13.6mm. På en 1.8" skjerm kan du med klare farger og god fremvisning se hva spilleren har å by på. Fremsiden nedenfor skjermen finner du fire knapper som tar for seg musikkavspillingen samt en d-pad som navigerer deg frem og tilbake på menyer. På toppen av spilleren finner du et hull for mikrofonen som faktisk er ganske så sensitiv og fanger opp lyden selv på noen meters avstand. Nederst på avspilleren finner du tilkobling til USB for overføring samt ladning samt jackplug-inngang for øreplugger. Det regelrett skinner av spilleren på grunn av mosaikklakken og det er lett å fange de fete fingeravtrykkene på spilleren.

Selve interfacet er som du kjenner fra før av på MP3-avspillere fra Creative og gir deg alskens muligheter til å spille av musikk på en bra måte. Lyden er også veldig bra og selv med større øreluffer enn de som følger med får du en bra lydgjengivelse med bra bass, mellomtone og diskant. Avspilleren kommer med 4, 8 eller 16GB lagringskapasitet. Den vi testet ut hadde 8GB og det tilsvarer ca. 4000 MP3-låter noe som er et imponerende antall. Batterikapasiteten er også veldig bra i forhold til andre medieavspillere. På avspilleren kan du faktisk høre musikk opp til 32 timer selvsagt avhengig av temperatur. For jo kaldere omgivelsene er, jo mindre spilltid får man på slike dippe dutter.

Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med Creative Zen Style 300 og den er veldig enkel i bruk og det er ikke noe heksekunst å koble den opp i mot PC-en for overføring av mediefiler. Den har lang spilletid og god balansert lyd samt at den er liten og hendig noe som gjør den brukervennlig. Er du på utkikk etter en ren MP3-avspiller med lang spilletid, så er denne et godt valg.

Creative Zen Style 300
Creative Zen Style 300
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Enkel, god lydbalanse, 32 timer spilletid, 8GB lagringskapasitet.
-
Ikke noe nytt. Liten skjerm for filmavspilling.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Creative Zen Style 300

Test: Creative Zen Style 300

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Det enkle er ofte det beste sier en reklame for Rema 1000 og Creative er ikke snauere enn å bruke dette når de nå har sluppet deres nye MP3-avspiller med navn Zen Style 300.Loading next content