Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Creative Zen X-Fi Style

Creative gjør det igjen og nok en gang må jeg bare skryte over kvaliteten og brukermulighetene til denne MP3-spilleren. Godt jobbet Creative!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Creative X-Fi Style heter det nyeste skuddet på stammen fra Creative og dette produktet som vi har testet ut har hele 8GB lagringsplass. Denne serien finnes med 8, 16 og 32 GB lagringsplass. Den er sort med grå mosaikk på fremsiden og hvit på baksiden. Dette gir den et stilig design. Jeg har så å si testet ut alle Creatives produkter og er veldig godt fornøyd med måten MP3-spillerne fungerer på. Det finnes to varianter av Creative X-Fi Style og den andre versjonen inneholder trådløs nettverk som gjør at den kan streame fra nettet.

Her er noen specs for MP3-avspilleren:

• Kapasitet på 8, 16 eller 32 GB*
• Mass Storage Class-enhet
• 2,4-tommers TFT LCD med 262 K farger
• Mål: 83,6 x 48,7 x 11,7 mm
• Vekt: 56 g
• Innebygd FM-radio og høyttaler
• Innebygd mikrofon for stemmeopptak
• Batterivarighet1: opptil 25 timer med lyd, opptil 5 timer med video
• Lydforbedringer:
◦ Justerbar X-Fi Crystalizer, X-Fi Expand-effekter
◦ 5-bånds equaliser med 8 forvalg
◦ Bassforsterkning
◦ Smart volum
◦ Kontroll for å angi maksimalt volum

Skjermen er superklar og er 2.4" TFT LCD og kan presentere 262 000 farger. Både bilder og videoer spilles av i superklar kvalitet hvor detaljene kommer meget godt frem. Det andre som denne MP3-spilleren har og som kommer frem av navnet er X-Fi og dette er en egen teknologi som Creative selv står bak. Denne teknologien gir deg en meget god lyd på avspillingen og du kan ikke tro det du hører. Jeg har brukt både ørepluggene som medfølger samt mitt Gamescom 777 headset og lyden var superklar med godt detaljert lydbilde.

Du har også en videoutgang med X-Fi lydkvalitet slik at du kan se på filmer på TV. Denne funksjonen var genial og fungerte meget godt. For om du skal på ferie og besøke venner, kan du overføre videoklipp og presentere for dine venner. Stort enklere kan det ikke bli. Av lydformat støtter MP3-spilleren Free Lossless Audio Codec (Flac), AAC, MP3, WMA, (DRM9), Audible Format 4. Den støtter videoformatene WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5, Xvid (Videostørrelse på opptil 640 x 480).

Dette er en annonse:

Det beste med Creatives alle MP3-spillere er uten tvil den lange brukertiden. Creative X-Fi Style kan du høre musikk i opptil 25 timer pluss/minus og se videoklipp i opptil 5 timer før du må lade den opp i tre til fire timer. De siste MP3-spillerne har hatt veldig lang brukertid i forhold til ladetid noe som er en veldig positiv egenskap.

En annen ting jeg har benyttet meg en god del av er radioen som kun fungerer med ørepluggene som følger med. Radiomottakeren er i og for seg helt grei selv om den slet litt i de dype skoger, men med en gang jeg nærmet meg sivilisasjonen så fungerte den kjempefint. Litt kraftigere radiomottaker hadde ikke vært og forrakte her. Av andre ting som er med på MP3-spilleren så kan vi nevne stemmeopptaker, snedig for bruk i forelesninger, du finner en alarmklokke, kalender samt en RSS -feeder som lastes ned via PC-en.

Interfacen på Creative sine MP3-spillere er veldig enkel krever ikke noen doktorgrad for å skjønne. Du finner innstillinger for det meste og spesielt lyden kan tilpasses slik du selv ønsker den. Nok en gang er jeg veldig godt fornøyd med en MP3-spiller fra Creative og nok har de bevisst at de virkelig er mestere på slike produkter. God balansert lyd, stor lagringsplass, lang brukertid og enkel i bruk gjør at denne får en god karakter. Jeg har kun en ting å trekke og det er at radiomottakeren kunne ha vært sterkere, for jeg fikk inn radiokanalene veldig dårlig inne i de dype skoger...

Creative Zen X-Fi  Style
Dette er en annonse:
Creative Zen X-Fi  Style
Creative Zen X-Fi  Style
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Superklar skjerm, god lydavspilling, enkel i bruk, bra design.
-
Bedre radiomottaker,
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Creative Zen X-Fi Style

Test: Creative Zen X-Fi Style

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Creative gjør det igjen og nok en gang må jeg bare skryte over kvaliteten og brukermulighetene til denne MP3-spilleren. Godt jobbet Creative!Loading next content