Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Cyber Snipa Dog Tag

Hvis jeg sier dog tag, hva sier du da? Jo, noe man har i rundt halsen når man er i krig eller så er det noe man får dersom man kniver en person i Battlefield 2142. Cyber Snipa har funnet ut at dette er noe man kan bruke i krigen mot backup og mangel på minne til lagring eller på LAN-partyer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har tidligere testet en Cyber Snipa S.W.A.T. mouse og ble i grunnen ganske imponert over kvaliteten. I dag skal vi se på en dog tag som faktisk ligner en dog tag, bortsett fra at denne er litt tykkere og inneholder litt mer stæsj enn en virkelig dog tag gjør. Okei da, dog tag'en til Cuber Snipa inneholder også et id nummer på lik linje med en virkelig dog tag og mitt nummer er som følger 07 01948 (husk det dersom dere finner meg liggende i et hjørne utmattet etter en hard natt på LAN-party). Om jeg kan bruke denne id'en i krig er vel lite trolig, men for meg har dette blitt et viktig redskap i dagens arbeid. Ikke bare har jeg med meg 1GB rundt halsen, jeg har også et multiverktøy-sett hvor du finner et skarpt lys, en bitte liten tang, flaskeåpner, skrujern og en fil.

Jeg betviler litt om jeg kommer til å få bruk for multiverktøy-settet så altfor mye foruten lyset, men man vet aldri hva man kommer ut for. Når du setter minnedingsen inn i PC'en begynner et sterkt rødt lys lyse og når du overfører ting og tang fra PC'en og over til minnesaken, så blinker det røde lyset. Kvaliteten på produktet er med andre ord veldig bra. I tillegg kan lyset komme godt til bruk nå når diverse LAN-partyer nærmer seg med stormskritt samt høstmørket etter hvert blir gjennomtrengende. Minnedingsen som henger rundt halsen er med deg overalt og kan fort bli en viktig gjenstand på disse partyene når ting og tang skal utveksles mellom hverandre.

Alt i alt er dette et snedig liten sak som jeg allerede har begynt å bruke og dog tag'en henger nå rundt halsen min så og si hele tiden. Man vet jo aldri når man kommer opp i presset situasjon og trenger lys eller et skrujern, eller en venn har en herlig trailer som jeg bare må ha, derfor er det godt å vite at disse redskapene er med meg hele tiden.

Nok et godt produkt har sett dagens lys fra Cyber Snipa og jeg er veldig fornøyd med denne som jeg selvsagt anbefaler dere andre.

Produktet fås kjøpt blant annet hos Microplex.no

Dette er en annonse:
Cyber Snipa Dog Tag
Cyber Snipa Dog Tag
Cyber Snipa Dog Tag
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Stilig utseende og kan bæres rundt halsen. Multiverktøy følger med samt 1GB lagringsmedie.
-
Litt dyr i forhold til minnestørrelse...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

4
Test: Cyber Snipa Dog Tag

Test: Cyber Snipa Dog Tag

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Hvis jeg sier dog tag, hva sier du da? Jo, noe man har i rundt halsen når man er i krig eller så er det noe man får dersom man kniver en person i Battlefield 2142. Cyber Snipa har funnet ut at dette er noe man kan bruke i krigen mot backup og mangel på minne til lagring eller på LAN-partyer.Loading next content