Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: DreamGEAR Rumble Wheel til Wii

Det er en stund siden vi har fått testet ut produkter fra denne leverandøren, men endelig har vi fått kloa i noe nytt og i tiden fremover vil du kunne lese en rekke anmeldelser av produkter fra denne utstyrsprodusenten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Et av de mest populære spillene til Nintendo Wii er uten tvil Mario Kart med mange millioner solgte eksemplarer verden over. DreamGEAR har lenge vært på markedet med sine gamingprodukter og i dag har vi testet ut Rumble Wheel. Det første du legger merke til er uten tvil forpakningen hvor DreamGEAR alltid har servert appetittvekkende forpakninger. Det andre du legger merke til er designet på rattet som ser meget behagelig ut og noe det også er. For rattet har et sort skumgummibelegg hele veien i rundt. Dette gjør at det er en fryd å holde rundt rattet. Du får et meget godt grep for å si det slik.

DreamGEAR har også designet rattet slik at det ligner et skikkelig racingratt og det hele ser veldig pro ut synes jeg. I midten av rattet legger du Wii-moten og rattet i seg selv blir da godt balansert. Rattets størrelse er veldig lik det originale rattet til Nintendo og DreamGEAR har nok brukt målene fra originalen.

En annen egenskap dette rattet har er at det rister når du kjører. Med en egen "rumble" motor, så rister rattet godt og dette gjør det enda mer realistisk (om det er mulig å si det). På baksiden finner du en luke for to AAA-batterier. Vi har nå testet ut ristingen og ladet opp Wii-moten tre ganger og enda fungerer ristingen. Det vil si at Rumble motoren ikke krever så mye strøm for å fungere. Etter å ha hatt en god del venner på besøk, så er alle sammen fornøyde med Rumble Wheel fra DreamGEAR. Det fungerer godt og det har et meget godt grep samt at det faktisk også ligner et skikkelig racingratt. Selv om det krever to AAA-batterier, så er batterikapasiteten bra slik at utgiften på batterier ikke blir særlig stor - heldigvis.

DreamGEAR har ikke mistet grepet og serverer oss her et godt produkt som jeg anbefaler alle som er gira på racingspill til Wii. For dette rattet fungerer godt til bilspill som Mario Kart, Excitebot: Trick Racing, Excite Truck, Nascar Kart Racing, Need For Speed Nitro, Sonic Riders samt en rekke andre racingspill. Så hva venter du på? Stikk til din nærmeste utstyrsleverandør til Wii og kjøp det!

DreamGEAR Rumble Wheel til Wii
Dette er en annonse:
DreamGEAR Rumble Wheel til Wii
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Godt grep, stilig design, herlig vibrering.
-
Blir hekta til å bruke det hele tiden...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: DreamGEAR Rumble Wheel til Wii

Test: DreamGEAR Rumble Wheel til Wii

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Det er en stund siden vi har fått testet ut produkter fra denne leverandøren, men endelig har vi fått kloa i noe nytt og i tiden fremover vil du kunne lese en rekke anmeldelser av produkter fra denne utstyrsprodusenten.Loading next content