Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: dreamGEAR Shadow Wireless PS3 Controller

Da fikk jeg endelig gleden av å teste ut den nye trådløse kontrolleren til PS3 kontrolleren fra dreamGEAR med både Rumble og SIXAXIS!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

dreamGEAR har vært på markedet en god stund nå og gjort seg bemerket med produkter med høy kvalitet og gode brukerfunksjoner. Vi har her i Gamereactor testet ut flere produkter fra dreamGEAR og stort sett har produktene fått gode karakterer.

Nå har vi fått kloa i et nytt produkt fra gjengen "over there" og denne gangen blir vi tatt ettertrykkelig på senga. Shadow Wireless PS3 kontrolleren fungerer meg godt og designet på denne kontrolleren er veldig bra og gjennomført. Selve utseende er camo inspirert med kule detaljer på fargene. Når det gjelder oppsettet av knapper og triggere er dette ganske genialt. I forskjell til vanlige PS3 kontrollere er denne lagd på samme måte som Xbox 360 kontrollerne. Det vil si at det er byttet om plassene på venstre analog spake med venstre navigasjonsknappen. Dette bidrar til at du får mer presisjon og at spaken ligger bedre i håndflaten.
På denne kontrolleren er det også blitt brukt gummi på håndtakene. Dette gjør at spill opplevelsen blir bedre med at får mer følelse av å holde kontrolleren. Selve knappene er plassert akkurat der de hører hjemme på PS3, men det har blitt gjort noen forandringer på L2 og R2 triggere slik at du får bedre kontroll når du spiller. På de vanlige kontrollerne sklir fingrene av når du blir litt overivrig, det gjør dem ikke her.

Når det gjelder strøm så er det et innebygd li-ion batteri. Dette har for så vidt ganske lang leve tid og er enkelt å lade. Er med ledning og du lader det på samme måte som resten av kontrollerne til PS3. Det som igjen er litt minus er at dreamGEAR ikke lager kontrollerne med utskiftbare batteri. Når du spiller mye og kontrolleren kutter når du spiller online er dette ganske irriterende. Og i tilegg er det med en kabel på bare en halv meter så du får ikke til å spille mens kontrolleren lader.

Når det gjelder kontrolleren i bruk var dette veldig bra. Knappene og styringen er veldig presis. Du får raskere reflekser med denne enn det du får med den originale kontrolleren. Dette er mest pga designet på kontrolleren. I Lengden så er denne bedre enn den originale ettersom den ligger bedre i hendene og fingrene. Spillet jeg testet denne på var MAG og det var en mye bedre følelse jeg hadde da jeg spilte med Shadow Wireless PS3 kontrolleren.
Som sagt er denne trådløs. Det er vanlig 2,4 GHz teknologi som brukes her. Med de andre PS3 kontrollerne jeg har slitt med å få kontakt med selve kontrolleren og USB-mottakeren. Det samme gjør jeg her med resultatet er bedre når jeg først for det til å fungere. Er veldig stabilt i lengden.

Summariet er at dreamGEAR sitt nyeste produkt overbeviser på en utrolig positiv måte. Designet er perfekt for FPS-spilling da du her får en mye bedre opplevelse når du spiller. Fungere stabilt og knappene og styring fungerer veldig bra. Eneste minuset er at du ikke kan skifte batteri når det plutselig blir tomt for strøm. Er du på utkikk etter en ny trådløs kontroller, så for guds skyld kjøp denne fra dreamGEAR og du gjør deg selv en tjeneste.

Dette er en annonse:
Shadow Wireless PS3 Controller
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Veldig nøyaktig, varer lenge på batteriet og stilig design.
-
Mulig å bytte batteri, kort ladekabel.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content