Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: dreamGEAR Wii Power Base Dual

dreamGEAR er igjen på farten og denne gangen sparer vi penger med kjøp av dette produktet. Hva sier du til en batterilader for to Wii-motes som også støtte MotionPLUS?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

dreamGEAR har lenge vært ledende innen utvikling og produksjon av ekstrautstyr til konsoller. De har sendt ut det ene kvalitetsproduktet etter det andre på gaten og har solgt godt rundt omkring landets mange spillbutikker.

I dag skal vi se på et produkt som ikke bare fungerer godt, men det sparer oss også en haug med penger. Vi har sett nærmere på en batterilader for Wii og denne kan faktisk lade opp hele to Wii-motes samtidig. Du plugger enkelt og greit inn en strømkabel fra laderen og inn på strømnettet. Du slipper å gå via Wii-en og kan lade opp kontrollerne uavhengig om Wii-en er på eller ikke.

Selv designet er kanskje ikke så mye å skryte av og laderen er veldig firkantet. På fremsiden finner du LED-lys som viser deg når den lader samt når batteriene er ferdigladet. I tillegg har den en av/på- bryter som gjør at du selv bestemmer når den skal lade batteriene.

Vi har testet slike ladere tidligere og alle sammen bruker ca. fra tre til fire timer på selve oppladingen og etter det kan du bruke Wii-motene i opp til tolv timer. Det beste av alt er at du kjøper denne pakken fra dreamGEAR og som er en engangsinvestering. Så er det bare å lade opp batteriene og du sparer penger. Masse penger, for det koster en bra slump penger for vanlige AA-batterier uansett om det er batterier fra Ikea eller andre leverandører. En annen ting, du sparer også miljøet med å kjøpe denne laderen.

dreamGEAR kommer nok en gang med et godt produkt som ikke bare gjør jobben perfekt. Du sparer i tillegg masse penger med at du slipper å kjøpe inn batterier. Produktet gir med andre ord god valuta for pengene og som vi selvsagt kan anbefale alle og enhver som har en Wii og Wii-motes. Den fungerer også selvsagt til MotionPLUS. Så her er mitt råd - Løp og kjøp folkens!

Dette er en annonse:
dreamGEAR Wii Power Base Dual
+
Lader Wii-moten på en enkel og kjapp måte. Batteriene vare opp til 12 timer før neste ladning. Lader uten at Wii-en er slått på.
-
Kjedelig design.

Relaterte tekster

0
Test: dreamGEAR Wii Power Base Dual

Test: dreamGEAR Wii Power Base Dual

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

dreamGEAR er igjen på farten og denne gangen sparer vi penger med kjøp av dette produktet. Hva sier du til en batterilader for to Wii-motes som også støtte MotionPLUS?Loading next content