Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Test Drive Unlimited: Solar Crown

Test Drive Unlimited: Solar Crown får seks nye skjermbilder

KT Racing lover over 600 kilometer med veier, dynamisk vær, hemmelige områder og døgnsyklus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke hørt mye om Test Drive Unlimited: Solar Crown til tross for at det visstnok fortsatt skal lanseres i 2023, men dette ser ut til å være i ferd med å endre seg. I et lengre innlegg på Steam forklarer utviklerne noen av funksjonene vi kan se frem til når vi får besøke den digitale Hong Kong Island - som er "trofast gjenskapt og i ekte 1: 1-skala", og tilbyr også "en veldig variert og intens kjøreopplevelse".

Det viser seg at det er "over 600km / 370 miles med veier" klare for å utforske med "hemmelige områder", og spillet har andre kule funksjoner også, inkludert dynamisk vær og døgnsykluser:

"I tillegg til de varierte terrengtypene er det et dynamisk vær- og tidssystem: Du kan gå fra en solrik tur ved daggry til en lang nattkjøring under stormfull himmel. Regn har en betydelig innvirkning på bilens oppførsel: du må tilpasse kjøringen for å unngå uventede skrens og kanskje endre dekk- og gir-forhold. Ikke glem å slå på vindusviskerne mens du venter på at solen skal komme frem igjen, slik at du kan legge ned toppen igjen! Dag/natt-syklusen er også realistisk med distinkte faser for daggry, dag, kveld og natt."

Vi antar at vi får se mye mer fra Test Drive Unlimited: Solar Crown under noen av de mange planlagte spillarrangementene i juni. Inntil da, sjekk ut bildene nedenfor. Det ser ut som en interessant utfordrer til Forza Horizon 5, ikke sant?

Test Drive Unlimited: Solar CrownTest Drive Unlimited: Solar Crown
Test Drive Unlimited: Solar CrownTest Drive Unlimited: Solar Crown
Test Drive Unlimited: Solar CrownTest Drive Unlimited: Solar Crown

Relaterte teksterLoading next content