Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: EVO-G Illuminated Mousepad

Evolution Gaming Gear er en ny produsent på det norske markedet og her kommer de med en hard musmatte som skifter lys.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Alle som har deltatt på LAN vet viktigheten med herlig belysning rundt der man sitter. Dette er noe produsenten EVO-G har tenkt på og kommer her med en musmatte hvor du selv kan bytte lys og farge. Selv er jeg litt inn for produkter med lys og synes det er stilig hvor CPU-kjøleren min, viftene i kabinettet, lydkortet, musen og nå musmatten har farget lys. Det blir en stilig kombinasjon om du skal på LAN for å si det slik.

Designet på EVO-G Illumintated Mousepad er stilig og ikke firkantet slik mange musmatter er. Størrelsen er 330mm x 246mm og den har avrundede kanter. I tillegg til at den har farget lys, er den også rimelig tynn med sine 5.8mm. Du kan velge mellom tre forskjellige farger og her finner du blått, rødt og grønt. Disse fargene skiftes i jevne mellomrom og det hele blir faktisk ganske så heftig.

Toppen av musmatten er lagd av stoff (acylic glass base) som gjør at den tåler hardt bruk i tillegg gjør stoffet at den også er veldig nøyaktig uansett hvilken mus du bruker. Selvsagt kan det variere litt fra mus til mus når det kommer til nøyaktigheten, men det jeg opplevde med musene Logitech G8x, Mionix Naos 5000, Qpad 5K og SteelSeries Xai var at musmatten hadde bra nøyaktighet og ingen av musene skilte seg ut noe nevneverdig.

På undersiden sitter tynne gummiknotter som gjør at musmatten ikke beveger seg og ligger godt plantet på underlaget. Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med denne musmatten som kommer fra en ukjent produsent, men som beviser at de også vil være med i markedet. Jeg likte veldig godt de fargede lysene som omkranser musmatten samt tykkelsen gjorde at den ble behagelig å bruke. For å få gleden av det fargede lyset må du koble den til en USB-utgang. Et stilig produkt som fortjener en sjanse om du er på utkikk etter en ny musmatte for spillingen og LAN-party deltakelsen din.

EVO-G Illuminated Mousepad
Dette er en annonse:
EVO-G Illuminated Mousepad
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Nøyaktig, slitesterk, stilige lys, fin størrelse.
-
Litt kjedelig design.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: EVO-G Illuminated Mousepad

Test: EVO-G Illuminated Mousepad

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Evolution Gaming Gear er en ny produsent på det norske markedet og her kommer de med en hard musmatte som skifter lys.Loading next content