Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Fatal1ty 1010 Mouse

Fatal1ty har gjort det igjen og har gitt oss nok en godt produkt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I den senere tiden har jeg blitt beæret med noen testmuser og i dag har vi sett nærmere på Fatal1ty 1010 Mouse. Etter å ha testet Saitek GM3200 Laser Mouse mistet jeg troen på datamuser. For Saiteks mus tok virkelig livet av meg og det nesten bokstavelig talt i spillet Battlefield 2142. Etter å ha spilt en god del med denne musen, har jeg igjen fått tilbake troen og det i form av en lekker liten og funksjonabel mus som gjør nøyaktig det jeg ber den om - og treffe mine motstandere i Battlefield 2142 med min fryktesløse sniperrifle.

Fatal1ty 1010 Mouse er akkurat perfekt for mine hender og designet for oss gamere (helst med små hender). Selv om ikke musen er den flotteste å se på, så er den veldig nøyaktig og fungerer smidig på alle typer underlag. Musen fikk testet seg på mitt noe rue trebord, min SteelPad QcK heavy og selvsagt på min favoritt musmatte - SteelPad 5L. Det beste med denne testen var at jeg nesten ikke merket noe forskjell på nøyaktigheten uansett underlag. Dette er veldig imponerende og beviser at produktet holder mål.

Jeg fikk litt bange anelser da jeg oppdaget hvor stiv kabelen var, men etter litt justeringer ble den liggende akkurat der hvor jeg ville. Det eneste problemet med kabelen er lengden - den er litt kort og krever at du ikke har lang vei til USB-kontaktene. En annen ting som jeg savnet var en hvileskulder for lillefingeren. Den blir liksom bare liggende å slenge, mens med en slik skulder hadde pinkyen fått en bedre tilværelse. Størrelsen på musen er ikke av det største jeg har sett og måler 3 cm. kortere enn min Razer Deathadder mus. Den nærmeste sammenligningen til en lignende mus blir Raptor-Gaming mus, "M2" som har nesten samme størrelse.

Med i pakken finner du tre vekter og disse kan veldig enkelt byttes ut med å trykke på midten av musen og opp kommer vekten. Vektene som følger med er på 3,5 gram, 11 gram og 26 gram. Etter å testet ut alle vektene fant jeg fort ut at den på 11 gram passet meg best og gjorde at musen ble akkruat passe tung til mine dødelige handlinger.

Fatal1ty 1010 Mouse er en optisk mus og mange sier at de optiske faktisk kan være bedre en lasermusene, men her strides det litt. Jeg har testet litt av vært opp igjennom min mange, mange års erfaring som gamer og har kommet frem til at det finnes dårlige optiske muser, men det finnes også lasermuser som ikke holder mål. Denne musen har en maks oppløsning på 1600 CPI (counts per inch) og her finner du tre valgfrie innstillinger - 400, 800 og 1600 CPI. CPI'en forandrer du med å trykke på en knapp midt på musen og som skifter farge etter hvilken CPI du kjører - fra grønt til helt rød på den kjappeste oppløsningen. Her er det selvsagt smak og behag...

Dette er en annonse:

For å konkludere det hele, kan jeg med en gang si at musen er god med mine metoder får å teste den ut på, selv om jeg kunne tenkt meg en knapp ekstra på venstresiden samt at kabelen kunne ha vært 20 cm. lengre. Ellers fungerer denne musen godt. Treffsikker er den også og nå treffer jeg som aldri før i Battlefield 2142. Med spill som Enemy Territory: Quake Wars og Crysis i sikte, så er det godt å vite at jeg har en god mus - takk for det Fatal1ty og Creative.

Ønsker du mer info om musen, ja så klikker du deg ganske enkelt inn her samt Fatal1ty's egne sider.

Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
Dette er en annonse:
Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
Fatal1ty 1010 Mouse
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Søt liten funksjonabel mus, nøyaktig og godt vektsystem.
-
kort ledning og savner hvileskulder for lillefinger samt en knapp til på venstre side.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content