Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Iomega Media Xporter

En liten svart/grønn harddisk for deg som liker å bære rundt på dine filmer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Både Playstation 3 og Xbox 360 har gode muligheter til å avspille diverse mediefiler. Best kommer de kanskje til sin rett om man har koblet konsollene via et nettverk til en PC og gir dem tilgang til alt av media man har samlet opp.

HQ

For de som ikke like å dra ethernet-kabel rundt hele huset og synes at Wi-Fi gir en dårlig hastighet, kan da heller flytte filene med hjelp av f.eks. en bærbar harddisk.

Iomega satser på de som bruker konsollen for avspilling av ting og tang. De som flytter film- og musikkfiler mellom sin PC og sin konsoll med hjelp av en ekstern harddisk. Deres nye Media Xporter er designet for å passe både ved siden av en Playstation 3 eller en Xbox 360.

Med sin perfekte størrelse og svarte/grønne design så funker den bra å bære i mellom datarommet og spillsofaen. Dessverre går det ikke å lagre spill eller lagre demoer på den - bare lagre mediefiler fungerer.

Egentlig fungerer det med hvilken som helst FAT32-formatert USB-harddisk og nå finnes det en del flotte disker på markedet. Flottest er 2,5"-enhetene der man får produktene i små størrelser og oftest klarer de seg på strømmen fra USB-porten. Det eneste ekstra som Media Xporter tilbyr er et filmkonverteringsprogram - Prism Video Converter som er med på kjøpet.

Dette er en annonse:

Programmet må lastes ned fra Iomegas hjemmeside, men hvem som helst kan laste det ned gratis fra utviklerens hjemmeside (en større variant av programmet koster penger). Selv om harddisken fungerer på Mac så er konverteringsprogrammet kun til PC.

Nå tror jeg ikke at det er konverteringsmulighetene som kommer til å få folk å kjøpe Media Xporteren. Konsollene støtter allerede de vanligste formatene.

USB-kabelen som følger med har to porter. En for data og en for strømmen. Tross dette så fungerer Media Xporter utmerket med bare en av USB-kontaktene i en PS3/Xbox 360 eller PC.

Iomegas Media Xporter ligger kanskje prismessig litt over middelprisen for 160 GB-disker. Liker du designet og ikke har noen problemer med at Iomega anbefaler at den brukes med to USB-porter så kan denne lille rakkeren være vel verdt å se nærmere på.

Dette er en annonse:
Iomega Media Exporter
Iomega Media Exporter
Iomega Media Exporter
Iomega Media Exporter
Iomega Media Exporter
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Liten og robust.
-
Softwaren fungerer bare på PC og må lastes ned.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content