Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Jackster Notebook Bag

Å drasse rundt på sine bærbare maskiner er ikke helt enkelt alle gangene og mange har bare en pose rundt sin dyrebare maskin, mens andre har kjøpt seg dyrebare vesker for å beskytte sine maskiner...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jackster Notebook Bag er nettopp en slik beskyttelsesveske og her har Speed Link lagd et bra produkt for de som har bærbare PC-er med størrelse rundt 13". Selv har jeg ikke noen bærbar PC ennå og vurderer sterkt dette, men min venn som kommer på besøk titt og ofte har det og med en gang han dukket opp med sin bærbare, slet jeg den ut av hendene på han. Nå skulle vesken fra Speed Link ut i en nøye test. Vennen min skjønte ingenting da jeg rev PC-en ut av hendene hans, men skjønte det fort da jeg labbet etter vesken jeg hadde fått tilsendt fra Speed Link.

Selve vesken et utsmykket med stilig sjøaktig look med fisker og slyngplanter i fin blå farge. Fronten åpnes og stenges enkelt ved hjelp av en skjult magnet. Bærestroppene kan selvsagt stilles inn etter hvor stor eller liten du er og det er svært så godt å gå med over skuldrene på grunn av polstringer. Balansen i vesken er fin og man kjenner overhodet ikke vekten av sin bærbare PC. Jackster Notebook Bag er lagd av syntetisk materiale og virker veldig slitesterkt og jeg rev og slet i både lommen og fronten uten at den revnet. Det vil si at den tåler i alle fall vanlig bruk og det er bra.

På innsiden finnes det en haug med lommer hvor man kan putte diverse ting og tang samt strømkabelen. Dette er genialt for som oftest har man med seg litt av hvert når man er på tur og her har Speed Link lagt alt til rette for at vi kan ta med oss stort sett det vi ønsker av bøker, penner eller andre dippe dutter. I tillegg finnes det en borrelås på innsiden som sørger for at det du har med deg ligger i ro og ikke flakker rundt i vesken.

Etter å ha fått plass til min venns PC, tømte jeg kontoret mitt for penner, notisblokk, et par vanlige bøker som skal simulere skolebøker, MP3-spilleren og sågar som PSP-en min. For om jeg skal på tur eller på skolen, er det viktig at jeg får med meg det jeg trenger og skal jeg på tur så er i alle fall PSP-en eller DS-en viktige følgesvenner.

Etter å ha gått meg en tur rundt omkring i de dype skoger så er min konklusjon at dette er et stilig produkt som fungerer perfekt til mitt bruk - om jeg hadde hatt en bærbar PC. Vesken er stilig, har god plass til mer enn PC-en, den beskytter min dyrebare PC i tillegg til at den ser pen ut. Speed Link har lagd et godt produkt jeg uten tvil vil anbefale alle og enhver gamer som har en bærbar PC. For om du skal ut å reise eller bare på skolen, er det viktig å beskytte PC-en sin - for her ligger det garantert ting du ikke vil miste eller hva?

Dette er en annonse:
Speed Link Jackster Notebook Bag
Speed Link Jackster Notebook Bag
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Beskytter PC-en, mange rom for ting og tang, fin balanse i vesken som gjør at man ikke kjenner vekten av den, valuta for pengene.
-
Hva om du har en større PC? Da må du kjøpe en større veske.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Jackster Notebook Bag

Test: Jackster Notebook Bag

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Å drasse rundt på sine bærbare maskiner er ikke helt enkelt alle gangene og mange har bare en pose rundt sin dyrebare maskin, mens andre har kjøpt seg dyrebare vesker for å beskytte sine maskiner...Loading next content