Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: JBL Quantum 910

JBL har endelig kommet med et trådløst headset med QuantumSPHERE 360. Daniel har testet ut det etterlengtede produktet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da jeg testet JBL Quantum One i fjor ga jeg det intet mindre enn maks score på skalaen. Det eneste jeg hadde å utsette på det var USB-kabelen som var litt stiv, og det var også derfor jeg lengtet etter et headset med de samme funksjonene bare trådløst. Nå har JBL hørt mine bønner og kommet med JBL Quantum 910 Wireless.

JBL Quantum 910

Forventningene var naturlig nok store da jeg pakket opp esken for å sette i gang testingen av produktet. Dette har jeg tross alt ventet på i ett år siden min opplevelse med forgjengeren, og på de aller fleste områder lever JBL Quantum 910 opp til mine høye forventninger.

For å ta det første først. Utseendemessig ser dette headsetet like flott ut som de fleste JBL-produkter. Rikelig med valgfri RGB-belysning (som kan deaktiveres for å spare batteri selvsagt), solid konstruksjon og behagelige øreklokker er akkurat det jeg ønsker når jeg skal sitte og spille time etter time. Legg til rikelig med justeringsmuligheter med knapper og hjul på siden, samt en «flip-to-mute»-mikrofon, så har du rett og slett alt du trenger uten å måtte ha en ekstra boks med justeringer slik vi hadde på Quantum One. Det eneste jeg har å utsette er at det kan virke litt løst på hodet som igjen gjør at det rett og slett kan falle av ved brå bevegelser. Det har hendt et par ganger at jeg har måttet beklage til mine kompiser for bråket etter at headsetet rett og slett falt ned på pulten, og ga de en lite behagelig lyd i ørene.

JBL Quantum 910
Dette er en annonse:

Mer behagelig for ørene er lyden som kommer ut av øreklokkene. Lydkvaliteten fra dette headsetet er noe av det bedre du får i denne sjangeren. Med nevnte QuantumSPHERE 360 får du en 3D-lyd som overgår det meste du får via et headset som kobles til via USB. Er du ikke fan av 3D-lyd er det også utstyrt med DTS Headphone X: v2.0 for en vanlig surroundopplevelse.

Mikrofonen er også en ren og skjær nytelse på dette headsetet, og i tillegg har de tatt tilbakemeldingene og gjort mikrofonarmen bevegelig slik at du enkelt kan dytte den opp for å dempe mikrofonen. Dette er veldig hendig om du plutselig må nyse, og ikke rekker å finne frem til knappen du har dedikert til det på tastaturet. Dessverre er den ikke avtagbar om du skulle ønske å bruke ekstern mikrofon, men all den tid den kan «gjemmes» langs headsetet er det ikke det største problemet.

JBL Quantum 910

Totalt sett er JBL Quantum 910 et strålende headset. Dessverre når det ikke helt opp til forgjengeren i mine øyne da det sitter litt for løst på hodet. Dette kan virke som en bagatell, men det blir et irritasjonsmoment over tid. I tillegg er ladekontakten på headsetet svært kresen på hvilken USB-C-kabel du kan bruke ettersom området rundt er ganske trangt. Det betyr at kabelen som følger med sitter bedre, men det gjør deg også veldig avhengig av den nevnte stive USB-kabelen. Lydmessig og mikrofonmessig er det ingenting å utsette på det, og da er det enkelt å forsvare prisen på 2299,-også. På grunn av trådløsfunksjonen, og den meget gode batteritiden, vil jeg nok fortsette å bruke dette fremfor Quantum One.

Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Rett og slett fantastisk lyd. Beste mikrofonen i klassen USB-headset sannsynligvis. God batteritid. Mange justeringsvalg i programvaren.
-
Sitter løst på hodet. Ladekabelen er litt for unik selv om den er USB-C, og kabelen er fortsatt stiv.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: JBL Quantum 910

Test: JBL Quantum 910

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Daniel Andersen

JBL har endelig kommet med et trådløst headset med QuantumSPHERE 360. Daniel har testet ut det etterlengtede produktet.Loading next content