Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: JBL Tour One M2

JBL Tour One M2 for folk på farten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Trenger du hodetelefoner når du er på farten, og er lei av at støy fra omgivelsene kommer i veien for både musikken din og samtalene dine? Da er JBL Tour One M2 et meget solid alternativ for deg. Jeg har nå testet dette i noen uker, og kan varmt anbefale det til sitt bruk.

HQ
JBL Tour One M2JBL Tour One M2

Vanligvis anmelder jeg hovedsakelig lydprodukter med tanke på spilling, men det er ikke det det handler om når jeg tar på meg JBL Tour One M2. Disse er laget for å være på farten, og selv om det helt sikkert funker fint som spillheadset for mobilspill, er det først og fremst telefoni, musikk og video det er beregnet for. Det er også på dette området det briljerer.

Først og fremst er det en lettvekter som gjør at det knapt merkes at jeg har det på hodet, men samtidig er det veldig stødig og solid som gjør meg sikker på at det skulle tåle en liten trøkk om det skulle bli aktuelt. Nå har jeg heldigvis til gode å miste det i bakken for å teste ut akkurat dette slik at jeg må gå på magefølelsen hva det faktisk ville gjort med det, og den sier meg absolutt at det tåler en rimelig omgang juling, uten at det er å anbefale selvsagt. Selve øreklokkene er behagelig, og ettersom dette ikke er hodetelefoner du nødvendigvis har på deg mange timer ad gangen er de akkurat behagelige nok til å ikke få svette ører.

JBL Tour One M2JBL Tour One M2
Dette er en annonse:

Men det er teknologien inne i disse hodetelefonene som virkelig skinner. Du kan fint sitte midt i den travleste gata med masse biltrafikk og støy rundt deg, og allikevel føre en samtale hvor begge parter hører hverandre klart og tydelig. Jeg bruker alltid å kjøre min ultimate lydtest på området ved å være inne i en ishall på kampdag med masse musikk og støy, og dette er uten tvil de hodetelefonene som har hatt best virkning for min del. Faktisk virket de hakket bedre enn de hodetelefonene jeg brukte for å kommentere kamper fra ishallen i gamle dager.

Som om ikke samtalekvaliteten var god nok leverer også JBL her sin fantastiske Spatial Sound som gjør at du føler du er tilstede på konserten om du hører på et livealbum for eksempel. Også til videotitting kommer denne funksjonen godt til rette, men jeg må innrømme at jeg ikke er av typen som ser for mye video på telefonen. Det overlater jeg til de større skjermene.

JBL Tour One M2
Programvare på telefonen med uttallige innstillinger

Med en spilletid på opptil 50 timer uten aktiv støyredusering (30 timer med), har du også rikelig med battertid til en arbeidsuke om du pendler for eksempel, og skulle det bli litt lite får du 5 nye timer med musikk kun ved 10 minutters lading. Fra 0 til 100% tar det rundt 2 timer med ladetid.

Dette er en annonse:

JBL Tour One M2 er rett og slett de hodetelefonene du trenger om du vil se stilig ut samtidig som du har funksjoner du trenger for en behagelig opplevelse. Personlig er jeg ikke så fan av å gå rundt med hodetelefoner på gata, men disse er akkurat beskjedene nok til at jeg ikke lar meg påvirke.

JBL Tour One M2JBL Tour One M2

Prislappen på tre tusen kroner er ikke avskrekkende, men bare ikke forvent et gamingheadset ut av det selv om vi har sett på det her på Gamereactor. Fokuset på disse ligger helt andre steder. Det eneste jeg har å utsette på disse er menyknappene på øreklokkene som ikke registrerer mine berøringer hver gang. Det kan skape litt irritasjon om disse funksjonene brukes jevnlig.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
God lyd. Pent utseende. Stødig bygd. Bra battertid. Gode mikrofoner.
-
Touchfunksjonen på øreklokkene reagerer ikke alltid slik de skal.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content