Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: JVC TH-L1

Helt siden jeg så annonsen i sommerutgaven av Gamereactor, har jeg siklet etter JVC-anlegget TH-L1. Ikke bare er det spesielt egnet til spilling, men det er et anlegg du ikke trenger å ruinere deg for og som i tillegg gir deg en utrolig fet lyd!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nå føler jeg meg priviligert. Ikke bare får jeg teste diverse merkelig dippe dutter, men jeg får også muligheten til å teste ut ting som gir livet en mening neste på lik linje som bibelen. Ikke bare sitter jeg her totalt imponert, men jeg er i syvende himmel og føler at dette kan ikke bli bedre.

Den dagen da transportbilen ankom huset mitt midt inne i skogen med en stor pakke fra JVC, var alle sorger borte. For jeg har lenge vurdert på hvilket surround-system jeg skulle skaffe meg og med dette anlegget er all tvil blitt gjort til skamme. Pakket opp pakken med sjelvende hendre, for jeg visste at noe magisk befant seg i esken. Etter alle de flotte omtalene jeg har lest på nettet om dette anlegget, var det jo en selvfølge at jeg også måtte teste det ut.

I esken lå det fem små stilfulle og sorte høytalere samt en middels stor sub. I tillegg kommer forsterkeren som heller ikke var så stor. Tenk at noe så lite skulle få så stor betydning for livet mitt. Selve monteringen gikk som en lek og alle ledninger var merket slik at dette skulle gjøres idiotsikkert. Jeg hadde ikke et eneste problem og var klar med testing allerede etter 20 minutter.

Jeg fyrte opp Xbox 360-maskinen min og gjorde meg klar. Nå skulle det spilles og det med en lyd jeg aldir selv har hatt i mitt lille hus her i de dype skoger. Nå skulle elgen merke hva jeg drev på med. Med skuddsalver fra et fyrrig Gears of War tror jeg elgen løp med halen mellom beina, for makan til lyd. I starten var jeg redd for at hadde sprengt trommehinnene og forsterkeren, for lydvolumet var mer eller mindre på maks. Skal anlegget testes, så skal det testes var mitt motto.

Spilte vel Gears of war i ti mimutter, før jeg slengte det inn Colin McRae: Dirt i spilleren. Nå skulle det kjøres. Lyden var rå! Ikke bare hadde den en dybde som sprengte alle granser, mellomtonen var imponerende og vakker og diskanten ga meg ståpels langt nedover mine hårete ben. Nei, dette var heftige greier. Anlegget er ikke bare utviklet for spilling, selvsagt kan du koble til spillere etter ønske og har du parabol, så kan du også koble til dette. Jeg har dessverre ikke HD-lyd via parabolen, men med den teknologien som ligger til rette i JVC TH-L1, så var lyden klokkeklar. MTV var den første kanalen som fikk kjørt seg. Hele opplevelsen ga meg nok en gang ståpels og denne gangen krøp den ned til lilletåen som ristet av bare beundring. Det føltes ut som om jeg stod på scenen til Justin Timberlake mens tonene trengte langt inn i øregangene mine. En drøm hos meg har alltid vært å komme meg på kino, for der har lyden vært enorm. Med dette anlegget, trenger jeg ikke det om jeg ikke skal se nye filmer da. For på TV1000 går det jo mange fete filmer for tiden og med anlegget for JVC, får du nettopp det du måtte ønske deg.

Dette er en annonse:

Går du lei av å spille eller se på TV, kan du ta frem din iPod eller hvilken som helst USB-lagringsmedium med musikk. Anlegget takler alt, bare så fremt det er musikk inn på lagringsmediumet. Jeg har selvsagt noen av disse liggende og prøvde spendt ut min Creative Muvo med 1GB minne. Med fjernkontrollen som fulgte med fikk jeg spilt av alt som var inne på avspilleren og det fungerte som en drøm. Selvsagt er ikke lyden like bra her i forhold til når du spiller eller ser på film via parabolen, men bevares, det fungerte og sørget for at jeg nå ikke trenger å tanke på ha mitt store (gamle) rack-anlegg stående inne på stuen. Nå trenger jeg kun dette lille, smekre surround-systemet som gir meg nøyaktig det jeg ønsker til en hver tid.

Designmessig er ikke anlegget fra JVC noen bombe, men utseende er ikke alt, bare innmaten gjør det den skal! For øyeblikket har jeg blitt frelst og frelseren er JVC med sitt heftige TH-L1 og ikke bare har du masse tilkoblingsmuligheter, det ruinerer deg ikke om du vurderer å kjøpe det. For rundt 3000,- på de billigste plassene kan dette superanlegget blir ditt og ønsker du deg bedre lyd til spillingen din, ja så ikke nøl - løp til din nærmeste elektrobutikk og slå kloa i dette anlegget. Det vil du ikke angre på og nå skal jeg tilbake til min spilling av Gears of War, mens elgen forhåpentligvis kryper langs bakken mens lyden av skuddsalvene skvetter ut av JVC-anlegget.

Ønsker du mer info om TH-L1, så finner du det in på nettsiden til JVC

JVC TH-L1
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Mange muligheter, 1080p for spilling, iPod-tilkobling, USB kost, HDMI-tilkobling. Veldig mye for pengene!
-
Har blitt avhengig!
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: JVC TH-L1

Test: JVC TH-L1

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Helt siden jeg så annonsen i sommerutgaven av Gamereactor, har jeg siklet etter JVC-anlegget TH-L1. Ikke bare er det spesielt egnet til spilling, men det er et anlegg du ikke trenger å ruinere deg for og som i tillegg gir deg en utrolig fet lyd!Loading next content