Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Koss HQ2 Vibration stereophone

Koss har for mange gamere vært den største på markedet med tanke på bruk av headsets i spilling. Med livstidsgaranti har Koss som de eneste med dette klart å karre til seg veldig mange kunder. Stort sett er det jeg har hørt fra mine venner positivt og derfor var jeg nå spent på dette nye headsetet fra Koss...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Koss vært selve klippen for mange gamere innenfor headsets og det er ikke uten grunn. For det første skryter de som har brukt Koss av god kvalitet, gode priser og livstidsgaranti og nettopp det siste tror jeg har kapret de fleste til å kjøpe Koss. Jeg for min del har aldri prøvd Koss, så for meg var dette en ny og spennende opplevelse. Har mange av mine venner rett med at Koss er bra eller er det på grunn av livstidsgarantien at de kjøper dette varemerke? La oss sjekke det ut!

Selve designet på Koss HQ2 er ikke noe unikt og noe man har sett tusen ganger før, men det er lyden som skal være det spesielle samt at det er en vibrasjon i selve klokkene. Har tidligere testet ut headset med vibrasjon og skal ærlig innrømme at det har vært en fet opplevelse.

En annen ting som bør nevnes før jeg starter testen er at man både kan koble headsetet til lydutgangen samt i en USB-utgang. Begge delene fungerer godt. Jeg for min del som ikke har så altfor mange lydutganger, bruker gjerne USB-utgangen.

Så er det bare å starte opp Call of Duty 4 og se om headsetet duger til spilling. Vibrasjonen kan du slås av og på noe som er greit med tanke på at alle kanskje ikke liker å ha denne egenskapen. Etter noen sekunder inn i spillet, skjønner jeg godt hvorfor Koss reklamerer med god lyd. Makan til heftig lyd skal man lete lenge etter. Hele lydbildet er som regnbuens farger og slår på de perfekte strengene som igjen får lamslått. Ikke bare er bassen enorm, men både mellomtonen og diskanten gjør jobben sin meget godt. Etter å ha spilt Call of Duty 4 en god stund, fant jeg ut at jeg skulle høre litt på musikk og slo over til Winamp. Jeg hører en del på musikk og da er det klart at headsetet også skulle få prøve seg her. Som vanlig gnistrer HQ2 og gir et godt lydbilde av det jeg hører på om det er rock, hip hop eller klassisk.

Som dere sikkert også har fått med dere, spiller jeg en god del Battlefield 2. Her snakker jeg mye via Teamspeak og som igjen sørger for at mic'en bør være av god kvalitet og fange opp min dype stemme. Det er jo viktig at mine venner får høre det jeg har å si i kampens hete. Mic'en gjorde jobben sin og mine venner kunne høre meg "loud and clear". Armen til mic'en er litt stiv slik at det ikke var helt enkelt å stille den inn slik jeg ville ha den. Etter litt knoting, klarte jeg å få den mer eller mindre på rett plass. Mye av spillingen min foregår over Teamspeak og da er det viktig at mic'en fungerer.

Dette er en annonse:

Etter noen timers bruk presser klokkene litt vel mye på ørene og dessverre kan du ikke gjøre noe med dette. For innstillingen av bøylen gir deg ikke nok bredde for å minke på presset. De beste headsetene på denne fronten er uten tvil SteelSeries 5Hv2 som ikke presser i det hele tatt. En fordel med at klokkene presser er at bakgrunnsstøyen mer eller mindre blir borte og noen er ute etter nettopp denne egenskapen.

Alt i alt er Koss HQ2 et greit nok headset med ufattelig god lyd hvor man selv kan slå av og på vibrasjonen. Headsetet har lang ledning er uten tvil verdt et kjøp. Prisen ligger fra ca. 380,- og oppover og det er ikke noe å si på. Du får mye for pengene og derfor får det nå bli opp til hver enkelt hvilke premisser som skal stilles til rette.

Mer info om headsetet finner du inn på Koss sine sider.

Hvis du er på utkikk etter et nytt headset og ønsker å sjekke ut mulighetene, ja så finner du den billigste prisen HER

Dette er en annonse:
Koss HQ2
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Meget god lyd. lang ledning. Livstidsgaranti
-
Klemmer litt om ørene og krever 2 stk. AAA-batterier for å få vibrasjon.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: Koss HQ2 Vibration stereophone

Test: Koss HQ2 Vibration stereophone

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Koss har for mange gamere vært den største på markedet med tanke på bruk av headsets i spilling. Med livstidsgaranti har Koss som de eneste med dette klart å karre til seg veldig mange kunder. Stort sett er det jeg har hørt fra mine venner positivt og derfor var jeg nå spent på dette nye headsetet fra Koss...Loading next content