Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Koss SB/49 - headset som kicker

Å produsere et godt headset for oss kresne gamere er søren meg ikke enkelt og mange har feilet med dette gjennom tidenes løp. Koss som lenge har vært en stor aktør på denne fronten har sendt oss noen headset som vi i ro og fred kan teste ut her i de store skoger. Koss SB/49 er satt under lupen...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Når jeg hører ordet Koss tenker jeg automatisk på "livstidsgaranti". For det spesielle er at Koss er en av de eneste som tilbyr nettopp dette. Jeg har selv lenge vært fristet til å kjøpe Koss nettopp for den lange garantien, men anledningen har aldri kommet. Nå har jeg fått tilsendt noen headset med gigantens logo og gleder meg som et lite barn for å se om produsenten virkelig kan stagne min iver etter det perfekte headsetet.

Vi gamere snakker ofte om det perfekte headsetet. Med det mener vi for det første god lyd, sensitiv mikrofon og at det er behagelig å bruke. Dette er ikke alle som klarer dette og det hender fort med at vi stadig kresne gamere ser oss etter noe annet. Nå skal jeg med en gang si at Koss SB/49 treffer mine smaksløker godt om man kan si det. For headsetet her er nettopp det jeg er ute etter når jeg skal kjøpe et nytt.

Det første som møter meg når jeg åpner esken er et headset som ikke streber etter å se annerledes ut. Det har en regulerende bøyle, to store klokker og en bøyelig mikrofon. Ledningen følger standarden og har en liten lydregulator hvor du kan enkelt stille lydstyrken.

Selve bøylen er lagd på lik linje med mange andre merker og skiller seg ikke ut. Bøylen kan selvsagt reguleres etter ønske, men for mitt "store" hodet presset headsetet litt etter noen timers bruk. Selvsagt ble ikke ubehaget for sterkt, men man kunne kjenne at det presset på hodet etter en stund.

Klokkene dekker ørene godt og er med å stenge ut støy fra omverden. I tillegg er klokkene behagelige å ha på grunnet myk skumgummi belagt med imitert skinn.

Dette er en annonse:

Mikrofonens stang er også bøyelig etter ønske og dette gjør at den lett kan stilles inn etter hvor du vil ha den. Koss reklamerer med sensitiv og støyregulerende mikrofon og jeg kan uten tvil skrive under på dette. Alle jeg har snakket med på teamspeak eller ventrilo har sagt at jeg høres ut som om jeg sitter ved siden av og snakker direkte med dem. Dette er godt, for noe av mine intensjoner når jeg skal kjøpe meg et nytt headset er at mikrofonen fungerer godt.

Lyden i Koss SB/49 er også veldig behagelig og bassen og diskanten er perfekt justert. Dette sørger igjen for en rimelig god mellomtone og som gir deg det lydbildet i spill (musikk) du er ute etter. Selvsagt finnes det headset med bedre lyd, men så må du også betale en god del mer for disse. Med en prislapp som sier i underkant av 400,-, så får du veldig mye for pengene og jeg har hatt mang en god stund sammen med dette headsetet både i kamp og til spilling av musikk.

Alt i alt kan jeg uten tvil anbefale deg dette headsetet som fungerer godt om du skal bruke det til spilling, snakke via MSN eller skype eller for den saks skyld høre musikk. Det scorer godt på alle disse punktene, men et av de negativene sidene med headsetet er at det presser på ørene etter noen timer underholdning og at øreklokkene varmer godt om ørene. Er du på utkikk etter et nytt headset, så gjerne vurder dette for det tror kan lønne seg.

Ønsker du å kjøpe headsetet, så finner du det billigste HER

Dette er en annonse:
Koss SB/49
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God lyd, sensitiv mikrofon og fungerer godt til spilling som til å høre musikk.
-
Presser litt om hodet og ørene etter noen timers bruk.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Koss SB/49 - headset som kicker

Test: Koss SB/49 - headset som kicker

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Å produsere et godt headset for oss kresne gamere er søren meg ikke enkelt og mange har feilet med dette gjennom tidenes løp. Koss som lenge har vært en stor aktør på denne fronten har sendt oss noen headset som vi i ro og fred kan teste ut her i de store skoger. Koss SB/49 er satt under lupen...Loading next content