Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Koss SB45 headset

Jeg har fra før av testet Koss SB/49 og var veldig godt fornøyd med det. Nå er det lillebroren vi skal se nærmere på og selv det headsetet oser av kvalitet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Koss er kjent for sin "livstidsgaranti" og hvis det på ett eller annet tidspunkt ikke ville fungere, så er det bare å bytte det inn mot et nytt. Dessverre var det mange som utnyttet nettopp dette og reglene har blitt litt strammere. Selvsagt har du fortsatt livstidsgaranti dersom headsetet slutter å virke på grunn av en teknisk feil, men før var det mange som selv hadde gjort noe med headsetet, men som brukte garantien for å få et nytt. En annen ting som bør nevnes er selvfølgelig kvaliteten. Den er i toppklasse og jeg kan ikke annet enn å si at jeg er fornøyd med Koss så langt og vil uten tvil anbefale dere andre som skal kjøpe dere nye headset dette merket.

Koss SB45 er på lik linje med storebroren sin SB/49 et godt headset på mange måter selv om det ikke skiller seg nevneverdig ut i forhold til andre merker.

Designmessig er dette headsetet noe mindre både i bøyle og klokker. Men dette er ikke noe negativt i den grad, nei for meg var dette headsetet like bra som storebroren foruten at det var litt mindre bass. SB45 sitter også veldig godt på hodet og en ting jeg syntes SB/49 gjorde, var å presse litt på ørene. Dette headsetet presser mindre og man blir ikke like svett om varmen plutselig skulle kommer på besøk slik den gjorde da jeg testet ut SB/49. Da opplevde jeg en smak av tropevarme og svetten piplet fra ørene og ned etter lang tids bruk.

Mikrofonen er veldig sensitiv og jeg har hørt mine venner på teamspeak og vt si at de hører meg veldig godt. Nesten for godt under kampens hete, for inne mellom kommer det både jubelbrøl og bannskap etter hvor godt spillingen går. Bøylen til mikrofonen kan fint stilles inn der du vil ha den og dette gjør at du kan få den mer eller mindre helt opp i munnen. Jeg liker at mikrofonen befinner seg et par cm. fra munnen. Får klaustrofobi om den er nærmere.

Som nevnt tidligere syntes jeg at bassen ikke var like sprek i dette headsetet som i SB/49, men til gjengjeld er resten av lyden en drøm og du hører godt om en eller annen kommer nærme deg i Battlefield 2 for å knive deg. Jeg for min del er avhengig av å høre godt i slike spill og det hjelper også selvsagt med Creative X-Fi lydkort som gir deg et perfekt lydbilde i spill, musikk m.m.

Dette er en annonse:

Ellers vil jeg også skryte av lang ledning, men det er en ting jeg savnet og det var en volumkontroll på selve ledningen. Den fantes på SB/49 og ikke her. Hvorfor det kan jeg ikke svare deg på, men det skal ikke så mye til å legge til en slik liten innretning eller hva?

Jeg er kjempefornøyd med SB45 og vil uten tvil anbefale dere andre gamere dette headsetet. Koss er for meg blitt en åpenbaring og endelig kan jeg med hånden på hjertet si at et kjøp av dette merket gir valuta for pengene.

Ønsker du mer info om produktet, så stikk innom Koss sine nettsider.

Vil du i tillegg vurdere å kjøpe dette headsetet, så finner du den billigste modellen HER

Dette er en annonse:
Koss SB45 headset
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God lyd, sensitiv mikrofon, behagelig å bruke og ikke så klemmende på ørene. Lang ledning.
-
Savner mer bass og en volumkontroll på ledningen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Test: Koss SB45 headset

Test: Koss SB45 headset

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Jeg har fra før av testet Koss SB/49 og var veldig godt fornøyd med det. Nå er det lillebroren vi skal se nærmere på og selv det headsetet oser av kvalitet.Loading next content