Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech G Fits

Logitech G Fits skal passe som hånd i hanske, og navnet skuffer ikke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det finnes mange ørepropper på markedet. Alt fra ørepropper til trening, til samtaler eller spilling. Det viktigste på tvers av disse er derimot hvordan øreproppene sitter i øret for å gi best mulig lyd til enhver tid. Her har Logitech tatt tak, og med Logitech G Fits burde de aller fleste få ørepropper som passer perfekt til sine unike ører.

HQ

Personlig har jeg prøvd en rekke ørepropper opp gjennom årene, og det har kun vært de med en ekstra «finne» på som har klart å gjøre at de faktisk sitter på plass i ørene. Jeg prøver å ikke la det gå for mye utover min opplevelse med de forskjellige ettersom dette mest sannsynlig ligger på mine merkelige ører, men når tilfellet blir motsatt som med G Fits er det viktig for meg å bemerke det.

Logitech G Fits

Logitech lar meg nemlig forme øreproppene etter akkurat hvordan øret mitt er utformet. Ved bruk av varme og ett minutts ventetid former de seg i øret mitt slik at de passer perfekt på magisk vis. Ja, det er en merkelig følelse når ørene blir varme og du merker forskjellen, men sluttresultatet er såpass bra at det er verdt det. Dette er noe som kun må gjøres én gang, og etter det sitter øreproppene som støpt. Dette gjør ikke bare at jeg slipper å bekymre meg for at disse skal falle ut, men lydkvaliteten blir også mye bedre da lydene ikke slipper ut rundt enheten.

Som sagt har jeg tidligere prøvd mange ørepropper, men det er få som har fått være med i jakkelomma mi på tur i ettertid. Logitech G Fits forlater jeg ikke hjemmet uten rett og slett. Såpass gode er de, og så avhengig er jeg blitt. Eneste lille minuset kommer til lengre spilløkter på PC. Lyden leverer på høyeste nivå også via Lightspeed-tilkoblingen, men det gjør også at batterikapasiteten er noe begrenset. Nå er det ikke alle som sitter med øreproppene i 5 timer sammenhengende, men jeg liker å ha muligheten til det, og med disse må jeg lade etter ca tre timer. Ingen krise selvsagt, men fryktelig upraktisk om du har planlagt en spillkveld, og du må ha to kommunikasjonsverktøy tilgjengelig. Da blir det ofte så jeg heller bruker et annet hele kvelden.

Dette er en annonse:
Logitech G Fits

Av tilkoblingsmuligheter er det nevnte Lightspeed som vi kjenner fra andre Logitech-produkter via en USB-mottaker, og du kan også koble til via Bluetooth og en egen spillmodus via Bluetooth for å gi mindre forsinkelse. Sistnevnte vil selvsagt påvirke batteritiden, men heldigvis kan du også bruke vanlig Bluetooth-tilkobling for å høre på musikk.

Men som sagt er dette for spesielle tilfeller, og jeg er ikke helt sikker på at så lange spilløkter var i planene ved produksjon, og det er jo selvsagt begrenset hvor mye teknologi og batteritid man får inn i slike enheter. Det som kan skremme mange bort fra disse er prislappen på snaue 3000 blanke norske kroner. Er du som meg, som rett og slett aldri finner et par ørepropper som passer dine ører, er det enkelt og greit verdt det. Har du mer universale ører finnes det nok bedre alternativer der ute til en noe rimeligere penge.

Logitech G Fits
Dette er en annonse:

Tekniske spesifikasjoner:
Tilkobling: Lightspeed Wireless eller Bluetooth 5.2 / Bluetooth Gaming
Vekt: 7.2gram per ørepropp
Høyttaler: 10mm

Batteri
Via Lightspeed: 7 timer lytting + 8 timer i ladeetui
Via Lightspeed: 4 timer taletid + 5 timer i ladeetui
Via Bluetooth: 10 timer lytting + 12 timer i ladeetui
Via Bluetooth: 6 timer tale + 7 timer i ladeetui
Ladeetui har USB-C tilkobling.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Perfekt passform. Flott lyd. God mikrofon. Bra støydemping.
-
Noe skuffende batteritid. Kostbar.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content