Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech G535 Lightspeed

Logitechs nye gamingheadset er designet for frihet og komfort, men passer det alle? Vi har testet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I en jungel av headset kommer nok et gamingheadset fra Logitech. Det finnes allerede en del av de fra før, men jeg måtte jo finne ut hva som skiller G535 Lightspeed fra de andre. Det første jeg kan si er at Logitech holder så å si alt det de lover når de sier de har fokus på frihet, ytelse og komfort. Ja det vil si, med mindre du har stort hode.

Logitech G535 Lightspeed

Ut av esken ser dette headsetet pent ut. Ikke noe wow-opplevelse, men rent og pent med en stoffreim over hodet (som enkelt kan byttes ut i de farger du måtte ønske) for å øke komforten. En slik reim er langt mer tilpassende enn de fleste andre headset som har en fast bue som presser mot hodet. Selv om den er noe løsere enn en slik bue sørger den allikevel for at headsetet sitter godt på plass.

Mikrofonen er også helt grei utseendemessig med sin helsorte fremtoning, men kan kanskje virke litt vinglete om du skal flytte på den. Dette er samtidig en fordel for å få justert den riktig i forhold til munnen slik at de i andre enden hører deg så godt som mulig. Den er kanskje litt for pirkete når det kommer til plassering noe som igjen gjør at jeg bruker flip-to-mute minst mulig i frykt for å flytte for mye på mikrofonen.

Som så mange andre headset jeg har testet den senere tiden fungerer Logitech G535 best på PlayStation fremfor PC-bruk. Det kan være en fordel å sette opp headsetet riktig i Logitech G Hub på PC første gang riktignok, men ellers til bruk på PC kan det bli litt tynt. Det betyr ikke at det er et dårlig PC-headset for all del, og skal du ha deg et nytt headset som dekker begge deler fungerer det mer enn godt nok, og det er også Discord-sertifisert. Personlig har jeg andre headset som gir meg flere innstillingsmuligheter på PC for å gjøre lyden enda bedre.

Dette er en annonse:
Logitech G535 Lightspeed

Gamere kommer i alle former og fasonger, og jeg er i den fasongen som tilsier at jeg trenger et større headset for at det skal være komfortabelt på hodet mitt over lang tid. G535 er behagelig, men etter et par timers bruk merker jeg at jeg veldig gjerne skulle hatt et sett som var hakket større som faktisk kunne dekke ørene mine.

Fordelen med dette headsetet er at det kun veier snaue 240 gram, og er med det et av de letteste headsetene på markedet. Øreputene er myke og former seg etter fasongen din gjennom mange timer med spilling som gjør det behagelig under lange økter.

Kort oppsummert er Logitech G535 Lightspeed et headset som passer perfekt for de med liten eller medium størrelse på hodet. Til disse tør jeg nesten å love at det knapt føles at du har headsetet på hodet, men for de med litt større hode kan det bli lettere ubehagelig over lang tid. Prislappen på 1299,- er ikke avskrekkende om du tilhører kategorien med riktig hodestørrelse, men for de som meg finnes det bedre alternativer i klassen.

Dette er en annonse:
Logitech G535 Lightspeed

Spesifikasjoner:
Vekt: 236 g
Høyttalere: 40 mm
Frekvensrespons: 20Hz-20KHz
Impedans: 36 ohm
Følsomhet: 87,5 dB SPL/mW
3,5 mm lydkontakt: Plug-and-Play
Discord-sertifisert
Retningskarakteristikk: Kardioide (enveis)
Frekvensrespons: (100 Hz-10 kHz)
Trådløs rekkevidde: Opptil 12 m
Batteritid (oppladbart): 33 timer (Batteritiden er basert på et hodesettvolum satt til 50 %.)

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Veldig lett og behagelig. God lyd. Enkelt oppsett. Bra til konsoll. God mikrofon.
-
Passer ikke store hoder over lang tid. Litt løs mikrofonarm.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content