Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech G9 Gaming Mouse

Oppfølgeren til Logitechs populære G5-mus er her og nå har jeg funnet en ny stor mus som skal brukes i kampen mot mine fiender i Battlefield 2 og Battlefield 2142.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Logitech har lenge lagd masse gode produkter til oss gamere. De har kanskje ikke like god teft som Razer, men har heller ikke hatt samme kontorstempel som Microsoft.

Modellen G5 har fått masse gode omtaler verden over og er en skikkelig gamermus som jeg elsker å bruke med mange funksjoner og en nøyaktighet mange andre produsenter bare kan missunne. I starten var musen litt uvant med tanke på designet og jeg brukte noen runder i Battleifeld 2142 før jeg ble vant til den. Nå kan jeg ikke få stort bedre enn dette.

Kravene til Logitech å presentere en ny og bedre spillmus er enorme og vi spillere har ventet spent på å se hvordan selskapet skal møte konkurransen fra blant annet Microsoft og Razer som den senere tiden har seilet opp på markedet med et par skikkelige interessante modeller.

Nå fikk vi svar på tiltale med den nye G9'en. Det er et stealth-aktig produkt med robust design samt interessante funksjoner. Det er lett å sammenligne med Microsofts nye Sidewindermus. G9 er ikke formgitt på samme måte, nesten overdrevne i Sidewinder. Samtidig føles den friskt i designet.

Kvaliteten er i ypperste klasse og musen føles veldig stabil. Logitech mener selv at musens knapper vil klare minst 8 000 000 klikk og vil gli over 250 kilometer før den takker for seg. At man våger love tre års garanti tyder også på at man tror på produktet.

Dette er en annonse:

Selvsagt kan man justere på vekten med hjelp av de medfølgende vektene. Dessverre knoter vektkasetten litt mer på denne musen enn på G5 på grunn av de utbyttbare skallene, men det er et mindre problem ettersom man ikke bytter vekter så ofte når man har funnet den perfekte vekten.

Videre kan man justere oppløsningen i tre steg mens man spiller. Justeringsknappen sitter litt ekkelt til bak venstre museknapp og det krever litt øvelse før man håndterer denne godt.

Musehjulet er gummikledd metall og kan stilles inn slik at det ikke ruller i hakk men helt fritt. Med musen følger det to skall. Det ene er litt større og lett ruglete. Det andre som kalles nøyaktighetsskallet er mindre. Hvordan man opplever størrelsen på en spillmus er veldig individuelt. Selv hadde jeg i begynnelsen litt småproblemer med musens form. Man hviler ikke hånden på den men den ligger mer i håndens fremkant. Litt uvant, men bra ergonomisk ettersom håndleddsvinkelen blir naturlig.

Gjennom det medfølgende programmet kan man stille inn en god del parametere samt lagre disse i profiler. Profilene finner man gjennom en knapp under musen og de følger også med om du flytter musen til en annen PC. Man kan også koble fargen på musens lysdioder til ulike profiler noe som gjør at man enkelt ser hvilken profil man bruker.

Dette er en annonse:

På musens underside finnes tre gigantiske glideflater som gjør at den glir veldig godt i forhold til andre muser. Hvis man beveger musen side til side, spesielt på tøymatter, vil man kjenne at det lugger bitte litt. Dette grunnet de litt kvasse kantene på undersiden av G9'en.

Alt i alt er Logitechs G9-mus en meget god mus og spillingen går som en drøm. Formen kan kreve litt tid å komme overrens med, spesielt om du er vant med Logitechs mer organisk formgitte muser som f.eks. G5. Hvis du venner deg til dette har du et av markedets beste og komplette spillmuser i din hånd.

Ønsker du mer info om musen, kan du stikke innom offisielle nettsiden

Logitech G9 Gaming Mouse
Logitech G9 Gaming Mouse
Logitech G9 Gaming Mouse
Logitech G9 Gaming Mouse
Logitech G9 Gaming Mouse
Logitech G9 Gaming Mouse
Logitech G9 Gaming Mouse
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Vektbasert, forskjellige covere, veldig nøyaktig og godt scrollehjul.
-
Prisen, men man får det man betaler for...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

5
Test: Logitech G9 Gaming Mouse

Test: Logitech G9 Gaming Mouse

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge fjeld

Oppfølgeren til Logitechs populære G5-mus er her og nå har jeg funnet en ny stor mus som skal brukes i kampen mot mine fiender i Battlefield 2 og Battlefield 2142.Loading next content