Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech Speaker Lapdesk N700

Det som kjennetegner Logitech er uten tvil kvalitet og nå kommer de med nok et produkt som ikke bare er funksjonelt, men det oser av kvalitet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Noe av det verste som finnes er uten tvil en laptop-er som suser og har en høylydt vifte som går på høygir. Spesielt om du skal nyte en film, høre musikk eller se noen klipp på Youtube. En laptop er mye mer kompakt enn en stasjonær PC og derfor blir det fort varmt inne i PC-en. Derfor går viftene også på høygir oftere enn for eksempel viftene på en stasjonær. I tillegg er viftene i mindre størrelse enn de som finnes for stasjonære PC-er og som igjen fører til mer støy.

Her er teknisk info om produktet;

Strøm
USB-drevet / 5 V, maks 500 mA

Lydkvalitet
Kraftige, to-tommers neodymelementer med makseffekt på 2 W
Stereo- og bassreflekseffekt

Vifte
Luftstrøm på minst 6 kubikkfot/min.
Stillegående vifte (31 dbA)
Automatisk styring av viftehastighet

Dette er en annonse:

Komfort
"Air-mesh"-materialet inneholder polyester og polyuretan
100 % polyester (material)
Innvendig skum laget av polyuretan
Sammenleggbare holdere sørger for at datamaskinen ligger i ro med en vinkel på opptil 50 grader

Kontroller
Høyttalerkontroll: Volum opp, volum ned, demp
Viftekontroll: av/på
Rød lampe indikerer lyddemping

Tilkopling
USB 2.0 (full hastighet)

Det er mange som i den senere tiden har utviklet kjølestands for laptops og her har Logitech også tenkt å være med på leken, men de legger listen opp noen hakk med tanke på muligheter som finnes på dette produktet som har fått navnet Speaker Lapdesk N700. For dette er ikke som en helt vanlig kjølestand for på denne finner du blant annet små høytalere som utrolig nok gir ganske god lyd, to ekstra USB-tilkoblinger, laptop-støtter i bunnen slik at maskinen står fjellstøtt, on/off knapp for lyd og vifte samt lydvolumknapper. Savner ellers muligheten til å stille på farten av viften, men så skal sant sies at jeg merket fort at viften på laptopen gikk sjeldnere og slik at det ble mindre støy. For viftene på Speaker Lapdesk N700 er utrolig stillegående og jeg kunne knapt høre den.

Dette er en annonse:

Det andre positive med dette produktet var designet som sørger for at du aldri blir varm i fanget når du lemper med deg laptopen opp i godstolen. For som du selv kan se av bildene nedenfor, så får faktisk viften tilgang til frisk kjølig luft som igjen gjør at laptopen ikke går varm selv under krevende oppgaver. Produktet har også skumgummi på hele baksiden og dette gjør at den er behagelig å ha på fanget. I tillegg har Speaker Lapdesk N700 en tigraders løft som gjør at nakken og beina dine kommer i en behagelig stilling når du sitter med standen i fanget.

Av andre ting som er verdt å nevne, så er produktet enkelt å koble til og i følge Logitech så bruker Speaker Lapdesk N700 veldig lite strøm noe som er bra med tanke på at du inn i mellom bruker PC-en uten strømtilkobling.

Alt i alt er dette er genialt produkt og fungerer meget godt. Dessverre har du ikke noen innstillinger på farten av viften, men du merker fort at laptopen blir mye stillere når du bruker kjølestanden til Logitech. For i underkant av 500 kroner får du mye for pengene og spesielt med tanke på hvor funksjonell dette produktet er. Er du på utkikk etter noe kjølende for laptopen din, sjekk ut dette Logitech Speaker Lapdesk N700
- det anbefales.

Logitech Speaker Lapdesk N700
Logitech Speaker Lapdesk N700
Logitech Speaker Lapdesk N700
Logitech Speaker Lapdesk N700
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Smart design,stllegående vifte, kjøler ned laptop-en bra, bra lyd til å være så små høytalere.
-
Savner vifteinnstillinger.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Logitech Speaker Lapdesk N700

Test: Logitech Speaker Lapdesk N700

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Det som kjennetegner Logitech er uten tvil kvalitet og nå kommer de med nok et produkt som ikke bare er funksjonelt, men det oser av kvalitet.Loading next content