Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: MadCatz Playstation 3 Bluetooth headset

Endelig en kjærkommen liten sak til min Playstation 3!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Endelig slipper jeg ha lange ledninger liggende på gulvet fremfor meg som bare skriker etter å bli snublet i. Nå kan jeg ganske enkelt bare sette inn et bluetooth headset i øret og vips hører jeg både lyd og kan snakke med mine venner online mens jeg spiller Motorstorm på min nyinnkjøpte Playstation 3.

Skal jeg være helt ærlig kan jeg med en gang innrømme at dette er mitt første møte med et bluetooth-produkt. Om dette kommer av at jeg bor langt mot nord og ute på bygda er nok min unskyldning (noe som blir flittig brukt). At dette produktetet skulle gjøre meg så avhengig, hadde jeg heller ikke trodd for nå vil jeg ha alt trådløst og da helst via bluetooth.

Designet på headsetet er ikke noe grensepsrengende, men helt greit og tuppen du stapper inn i ørene er akkurat passe og med en bøyle rundt headsetet sørger for at det sitter godt, selv på mine store alveører. Fra før av er jeg veldig avhengig av god lyd, for er det noe som gjør spillingen bedre så er det lyden. Det som i grunnen overrasket meg mest var kvaliteten på mikrofonen. For det første var den støyreduserende slik at mine venner ikke kunne høre bakgrunnsstøyen, men bare stemmen min. For det andre er ikke microfonen skjult slik at den ikke stikke ut slik vi er vant til headset for PC.

En annen ting som også bør nevnes er at batteriet i headsetet som lades når du kobler til ledningen og når du ikke spiller, ja så er det bare å legge denne lille snedige tingen til ladning. På esken til produktet står det at headsetet vil fungere godt inntil 9,15 meters avstand og faktisk stemmer dette - nesten. Jeg målte 9 meter og 3 cm. før lyden ble borte og det må vi si oss veldig fornøyd med. Bare tanken på å ikke være tilkoblet med en ledning gjør meg nesten bortskjemt. Så når jeg kryper til PC'en hvor nesten alt er tilkoblet i ledninger, så vet jeg hvor heldig jeg er med dette produktet fra MadCatz.

Prisen på produktet er villedende (veiledende) 299,- og fås kjøpt hos en rekke spillforhandlere rundt omkring i landet og ønsker du flere opplysninger, så finner du disse inn på Funsofts sine nettsider samt selvfølgelig inne på nettsiden til MadCatz

Dette er en annonse:

Lenge leve den trådløse verden!

MadCatz Playstation 3 Bluetooth headset
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
God lyd og støydempende mikrofon. Kan også brukes til andre bluetooth produkter. Lades opp via PS3'en.
-
Avhengighetsfaktor...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content