Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: NEC AccuSync LCD 22WMGX - perfekt for gaming

LCD-skjermer kommer i mange forskjellige størrelser og vi gamere har i den senere tiden blitt ganske bortskjemte på den fronten. Nå har NEC for en liten stund siden lansert en ny 22" LCD-skjerm. Er dette den perfekte skjermen? Les mer om mine opplevelser nedenfor...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

NEC har for meg vært en klippe innenfor produksjon av skjermer og kvaliteten har vært i ypperste klasse. Min første NEC skjerm var en NEC MultiSync 20WGX2 og den var jeg mektig imponert over. Denne skjermen ga meg alt hva en gamer begjærte. Hva mer kunne man ønske seg?

I dag har jeg sett nærmere på en skjerm som for ikke så altfor lenge siden ble lansert. Skjermen heter NEC AccuSync LCD 22WMGX og passer like perfekt til gaming som min aller første NEC skjerm gjorde. Derfor var det med stor glede da en Tollpost-bil plutselig en dag dukket opp med en stor skjerm på døren inn i de dype skoger.

Hva var det så spesielt med denne? For det første er skjermen et par hakk større enn den forrige og for det andre er den litt kjappere med 5ms noe som holder i massevis for meg og min gaming.

Selve designet av skjermen er bra, ikke for fancy, men grei nok og alle knappene sitter midt på fremsiden i nedre del. Dette gjør det hele enkelt å komme til om du må gjøre noen innstillinger. Menyene på skjermen er heller ingen sak å navigere seg i og man finner fort frem til ønsket innstilling. Fargen på skjermen er svart og den glir godt inn mellom resten av utstyret jeg har stående på gamingbordet mitt.

For de av dere som er ute etter høyere oppløsning enn 1680x1050, bør sjekke ut 24" fra NEC. Selvsagt kommer man veldig langt med denne oppløsningen og med de innstillingene som finnes i spillene, kan jeg love deg et meget godt bilde uansett om du jobber, spiller eller ser film. Med et kontrastnivå på 1000:1 så gir det deg knivskarpe bilder selv i veldig lyst rom.

Dette er en annonse:

Hvis du ikke har noen høytalere, kan du benytte deg av de høytalerne som sitter i skjermen. Selv om disse ikke kan sammenlignes med andre høytalere fra produsenter som Creative, Logitech m.fl. så var ikke lyden så dårlig som jeg hadde trodd.

Det som jeg ble imponert over var tilkoblingsmulighetene i skjermen. Om skjermkortet ditt støtter HDMI, er det ikke noe problem å bruke det. I tillegg finner du DVI-D, RCA komponent audio/video-utganger samt tilkobling for 15 pin HD-15 VGA. Mange av skjermkortene støtter i dag nå HDMI og denne visningen gir det sylskarpe og fargerike bilder. Jeg for min del hadde dessverre ikke HDMI-utgang på skjermkortet, kun 15 pins utgang, men bevares, for en kvalitet det ble likevel.

Det viktigste med en skjerm og om den er av bra kvalitet er om den gjengir spillene på en perfekt måte. Dette er noe jeg kan skrive under på at NEC AccuSync LCD 22WMGX gjorde. Som du sikkert har fått med deg spiller jeg en del Call of Duty 4, Battlefield 2 og Battlefield 2142 og en god del som sniper. For å kunne se en bitte liten prikk langt ute i landskapet, krever det at skjermen er med. For om du beveger deg kjapt, er det viktig at fienden også vises etter at du har forflyttet deg i terrenget. Derfor er jeg veldig kresen når det kommer til skjermer og hvordan de gjengir spillene for meg. I bilspill som Race Driver Grid og Need for Speed ProStreet så fungerer skjermen optimalt. Kun et par ganger jeg opplevde etterslep, men hadde skjermen kommet i 2ms, ville nok dette ha vært unngått. Crysis som er et av de beste grafiske spillene hittil, presenteres for meg i perfekte bilder og jeg sikler mye når jeg ser på hvordan skjermen får frem detaljrikdommen.

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med NEC AccuSync LCD 22WMGX og jeg skal ikke legge under en stol at jeg er blitt en stor fan av NEC. Dette grunnet meget gode og kvalitetssterke produkter samt at de holder det de lover oss kresne gamere. NEC har alt som skal til for å få meg klistret til skjermen og det jeg glad for. Er det noe jeg bruker en masse tid på så er det å spille.

Dette er en annonse:

Mer info om produktet finner du inn på NEC sine nettsider

Ønsker du å kjøpe skjermen, så finner du den billigste inn HER

NEC AccuSync LCD 22WMGX
NEC AccuSync LCD 22WMGX
NEC AccuSync LCD 22WMGX
NEC AccuSync LCD 22WMGX
NEC AccuSync LCD 22WMGX
NEC AccuSync LCD 22WMGX
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Enkel og stilren skjerm, 5ms, flere tilkoblingsmuligheter, 3 års garanti, valuta for pengene..
-
Designmessig ingen nytenkning, kunne ha vært 2ms.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: NEC AccuSync LCD 22WMGX - perfekt for gaming

Test: NEC AccuSync LCD 22WMGX - perfekt for gaming

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

LCD-skjermer kommer i mange forskjellige størrelser og vi gamere har i den senere tiden blitt ganske bortskjemte på den fronten. Nå har NEC for en liten stund siden lansert en ny 22" LCD-skjerm. Er dette den perfekte skjermen? Les mer om mine opplevelser nedenfor...Loading next content