Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Odys i-net MusicBox

Odys har igjen tatt noen syvmilssteg fra andre produsenter som Creative, Philips, Samsung m.fl. De har nok en gang slått på stortrommen og lansert et produkt jeg koste glugg ihjel med. Det er unikt, det smart og det ga meg enormt med glede. Hva snakker jeg om? Jo, Odys i-net MusicBox!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For ikke mange ukene siden testet vi ut produktet The Ripper og som i manges øyne var unikt med tanke på at den rippet MP3-låter fra radiokanaler. Dette har Odys videreført og har nettopp lansert et produkt som nesten gjør det samme, men i stedet for å rippe musikk fra radiokanaler, så ripper i-net MusicBox musikken fra over 5000 forprogrammerte nettradio-kanaler. Slettes ikke verst. Det eneste du trenger er en nettforbindelse og vips så er det bare å nyte frukter av det dette produktet har å by på.

Etter å ha testet ut The Ripper tidligere, var jeg veldig interessert å se hvordan Odys har klart å ta opp kampen og som jeg trodde, Odys hadde svart på tiltale og produsert noe som i mine øyne er unikt og fungerer meget bra. Alt du trenger for kunne utnytte produktet er en nettforbindelse trådløst eller via kabel, en PC og du er i gang med noe som faktisk er fullt lovlig. Du laster ned MP3-låter fra radioen uten å bruke torrenter, eller annet juks for å få tak i MP3.

Det første jeg gjorde da produktet var på mitt flotte stuebord, var å lese gjennom bruksanvisningen. For man vet jo aldri om det står noe lurt i den som gjør bruken enda enklere. Selve manualen er enkel og grei og man trenger ingen doktorgrad for å skjønne den. Så var det bare å koble seg opp på nettet og se om man kunne streame musikken og inn til denne lille snedige tingen. Som jeg skrev tidligere ligger det over 5000 forprogrammerte nettradio-kanaler og med så mange skal det mye til for ikke å finne favorittmusikken.

Som en gadget-freak jeg er, så har jeg flust av USB minnesticks og MP3-avspillere og til "stand in" for å samle musikk fikk min Creative Muvo jobben. Jeg fant meg en radiokanal som spilte mye forskjellig av sjangere og satte Muvo-en inn i USB utgangen. Nå vare det bare å lene seg tilbake og se at MP3-avspilleren min ble fylt opp av alskens musikk og det på en enkel måte.

i-net MusicBox støtter en haug med audioformater og da selvsagt MP3, WMA, Real Player m.fl. I tillegg playlister i formatene M3U og PLS. Med andre ord, musikken du laster ned kommer i de fleste formatene MP3-avspillerne kan spille av. Du kan også streame musikken fra PC-en din trådløst eller via kabel rett inn på i-net MusicBox problemet her er at lyden i høytalerne ikke er all verden. Da er det bedre å laste ned MP3-låtene inn på en USB- minnebrikke eller MP3-avspiller og deretter lage en spillbar cd-plate med de beste låtene.

Dette er en annonse:

I tillegg til alle disse egenskapene finner du også en alarmklokke som kommer "in handy" om du har produktet på soverommet ditt eller om du skulle slumre litt på sofaen.

Opp i esken finner du også en enkel fjernkontroll og denne fungerer selv på lang avstand fra i-net MusicBox. Etter å ha brukt den i snart i tyve timer har jeg fått ut store mengder MP3-låter og selv om noe musikken ikke falt i smak, så er det bare å fjerne den du ikke vil ha.

Skal jeg være helt ærlig, så er dette produktet unikt og "one of a kind". Det finnes ikke slike produkter av det jeg vet om og The Ripper blir til sammenligning som en blek kopi hvor man var avhengig av gode radiosignaler, kan man med dette produktet samle inn all musikken i kjempekvalitet via internett og senere spille av denne på en MP3-avspiller eller lage deg din favorittplate med den nedlastede musikken (på lovlig vis). Bare pass på at du har gode trådløse signaler, for ellers vil musikken lagge en god del.

Nok et kjempeprodukt har sett dagens lys og det fra en produsent som i mine øyne bare blir bedre og bedre. Nå er samlingen MP3-produkter snart komplett fra Odys.

Dette er en annonse:

Ønsker du mer info om produktet, finner du det inn på Inline sine nettsider

Odys i-net MusicBox
Odys i-net MusicBox
10 Gamereactor Norge
10 / 10
+
Over 5000 programmerte radiokanaler. gir deg full tilgang på alt av MP3. Enkel i bruk. Lagrer musikken på en USB-minnestick eller på en MP3-avspiller.
-
Ikke all verden av kvalitet i høytalerne...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: Odys i-net MusicBox

Test: Odys i-net MusicBox

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Odys har igjen tatt noen syvmilssteg fra andre produsenter som Creative, Philips, Samsung m.fl. De har nok en gang slått på stortrommen og lansert et produkt jeg koste glugg ihjel med. Det er unikt, det smart og det ga meg enormt med glede. Hva snakker jeg om? Jo, Odys i-net MusicBox!

0
Internett radio på stua!

Internett radio på stua!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Odys har gjort det igjen og denne gangen kommer de med et produkt som konkurrer godt opp i mot The Ripper som vi så på for ikke så lenge siden. i-net MusicBox heter produktet og det kicker godt.Loading next content