Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Odys Sound Center

Fet gadget for alle og enhver!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mange vil nok lure på hvor i alle verden jeg har vært de siste årene når jeg forteller at jeg ikke har hørt om merket Odys, men det får så være. Nå har jeg i tiden fremover tenkt å se nærmere på noen MP3-spillere fra Odys og hvordan kvaliteten er i forhold til de kjente Creative, Philips-spillerne.

HQ

Er det et romskip fra det ytre rom, er det en pyramide eller er det bare en moteriktig lampe? Nei, faktisk det er en MP3-spiller fra Odys med innebygd høytaler og blinkende lys på toppen av kjeglen. Overraskelsen var stor da jeg pakket opp dette spesielle produktet og tenkte - "dette hadde vært kjekt å hatt på kontorbordet mitt ved siden av min bærbare PC" og som tenkt så gjort. Nå har jeg blitt veldig glad i denne kjeglen som ikke bare spiller den musikken jeg vil høre, men som også liver opp rommet med sitt blinkende lys. Selvsagt kan ikke lydkvaliteten sammenlignes med skikkelige høytalere eller subwooferen min som står ved siden av toweret, men bevares Odys Sound Center høres og lyden er så absolutt sprek med tanke på hvor lyden kommer fra.

Musikken styres via toppen av kjeglen ved å vippe til alle vinkler. Her startes musikken, man kan hoppe i rekken av melodier og bestemme hvilken fart lampen skal lyse eller om den skal følge takten etter musikken.

Det er et 256MB flashminne i spilleren og på den kan du faktisk lagre en god del musikk og skulle du tilfeldigvis ha en 1GB SD eller MMC-minnebrikke liggende i nærheten, kan denne settes inn og vips så har du plass til enda mer musikk. Hvis du ønsker å spille musikken fra en annen MP3 eller CD-spiller, ja så kan du koble til denne via en minijack - så hva mer enn dette kan jeg nå ønske meg?

Jeg er nå i syvende himmel og det som er veldig stilig med Odys Sound Center er at den kan settes inn på stuen, kjøkkenet, badet samt på soverommet dersom det skal lyttes til litt mer romantiske toner. Det perfekte produktet for deg som elsker musikk og som vil få dine venner sjalu på deg!

Dette er en annonse:

Ønsker du mer info, ja så klikk deg inn på produktets nettside og den finner du her

Importør av produktet i Norge er Inline Technology.

Odys Sound Center
Odys Sound Center
Dette er en annonse:
Odys Sound Center
Odys Sound Center
Odys Sound Center
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Stilig design og heftig lyd. Passer like godt til kontoret som til kjøkkenet eller soverommet for den saks skyld!
-
Kort USB-kabel.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content