Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Plantronics Gamecom 777 headset

Det er en god stund siden vi la ut informasjon på dette produktet fra Plantronics og jeg med mange andre siklet stort etter det. Nå har dagen kommet og jeg har fått testet dette vidunderet av et headset og jeg har møtt min følgesvenn gjennom mange kommende spilløkter...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvem av dere har hørt om Plantronics? Ikke? Nei, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har gjort det før jeg la opp nyheten om dette headsetet for en stund tilbake. Nå har det gått et par måneder siden og en mørk høstdag kom et hyggelig postbud med en hard pakke. I pakken lå det en koffert. Jeg undret meg over denne kofferten og skjønte ikke hva dette kunne være. Overraskelsen var stor da jeg til slutt fikk fiklet opp kofferten og fant ut hva som lå i den. Pent og pyntelig sammen med en del annet stæsj lå headsetet jeg hadde ventet så lenge på. I tillegg til en stilig lue (som kommer godt med nå i det kalde været), minnepenn, stilig lommelykt og en demoCD for headsetet.

Hvem hadde trodd at alt dette skulle komme i en koffert med et headset. Beundringen var enorm og tenkte at med en slik koffert, må jo headsetet være bra - det kan ikke gå an noe annet.

Det sitret i kroppen når jeg monterte headsetet. Du kan velge om du vil gå via de vanlige inngangene med jack eller om du vil koble til Dolby-saken som følger med og sette det hele inn i en ledig USB-inngang. Jeg gjorde det siste, for lyden i følge produsenten skulle være unik med Dolby-saken.

Så fyrte jeg opp demoDVD-en og gjorde meg klar til å høre hva headsetet var godt for. Fra den første tonen til de feteste lydeffektene, var jeg som trollbundet til headsetet. Maken til god lyd skal man lete lenge etter. Jeg kunne faktisk høre de forskjellige "høytalerne" inne i headsetet og kunne uten problemer høre hvor lyden kom i fra. Demoene var perfekt valgt ut for å få meg hekta på headsetet. På samme DVD lå også noen spilltrailere og selvsagt måtte disse sjekkes ut. Her lå trailere både fra Need For Speed: Undercover, Tiberium m.fl. Også her ble jeg overbevist om at jeg hadde et headset av utsøkt kvalitet over ørene mine.

Designmessig er headsetet litt annerledes. For øreklokkene er ikke runde som 99% av andre headsetene er, disse er faktisk firkantede og dekker mine store ører 100%. Klokkene er omkranset av tøystoff som gjør det behagelig å bruke dette produktet fra Plantronics. Bøylen er helt perfekt og passe stiv slik at det ikke presser noe nevneverdig på ørene og hodet og du kan selv justere den slik at den passer hodeformen din. I tillegg er underdelen av bøylen dekket av myk skumgummi belagt med tøystoff.

Dette er en annonse:

I og med at dette headsetet er produsert for oss kresne gamere, er det selvsagt en mikrofon. Denne mikrofonen kan du, om vil, vippe langs med bøylen eller pushe inn om du synes den blir for fremtredende. Selve mikrofonplaten er bred og fanger opp stemmen din på en perfekt måte og mine venner kan høre meg meget klart. Faktisk kunne de fortelle meg at stemmen min hørtes mer mannlig ut med dette headsetet enn med Koss sitt SB 49 og hva er vel bedre enn det.

På ledningen sitter det en sak hvor du kan justere lyden samt en Dolby-dings. Ledningen i seg selv er kanskje ikke av det lengste jeg har sett, men for min sin del er den perfekt. En annen ting jeg merket meg med ledningen, var at den ikke like lett tvinnet seg som andre merker irriterende nok gjør.

Så over til det som kanskje er mest viktig når det kommer til et gamerheadset, nemlig lyden. Som jeg sa tidligere ved testingen av demoDVD-en, så var den unik. Noe annet kan jeg ikke si om den i de spillene jeg spilte. Lyden er ytterst perfekt og balansert med nydelig fordeling mellom bass, diskant og mellomtone. Den får hele kroppen til å sitre og man kan uten problemer høre hver minste bevegelse i spill som Battlefield 2 og Battlefield 2142. Dette sørger for at du kjappere oppdager om noen prøver å knive deg. Jeg har testet ut headsetet i spill som Call of Duty: World at War, Crysis Warhead, Red Alert 3, Race Driver Grid, Far Cry 2 og Brothers in Arms: Hell's Highway. Alle spillene fikk et nytt liv med dette headsetet. Jeg har prøvd mange headset opp igjennom min lange gamingkarriere, men dette tar jommen meg kaka. Til og min MP3-samling har fått et nytt liv og jeg hører mer på musikk enn noen gang.

Min konklusjon går mot at dette er det beste headsetet jeg har testet så lang og nå skal det søren meg mye til for å slå Gamecom fra Plantronics. Om det skjer, ja så tror jeg rosa griser flyr forbi huset mitt inne i de dype skogene. Det er en litt negativ ting med dette headsetet og det er prisen. Du må nok dessverre fort opp i mellom 1000-1500 kroner når det kommer til Norge i løpet av desember. Selv om det er mye penger, så kan jeg love deg en helt annen spill, film og musikkopplevelse ved bruk av dette headsetet og da kan det hende det er verdt et innkjøp for deg. Nesten full score er mitt endelige svar og jeg anbefaler deg selvsagt dette som i mine ører er en opplevelsesrik affære. Takk til Plantronics for et produkt som bokstavelig talt hever spillopplevelsen til nye høyder!

Dette er en annonse:
Plantronics Gamecom 777 headset
Plantronics Gamecom 777 headset
Plantronics Gamecom 777 headset
10 Gamereactor Norge
10 / 10
+
Meget god surroundlyd, veldig behagelig å bruke, sensitiv mikrofon, tøff koffert som medfølger.
-
Kostbar luksus
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
Test: Plantronics Gamecom 777 headset

Test: Plantronics Gamecom 777 headset

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Det er en god stund siden vi la ut informasjon på dette produktet fra Plantronics og jeg med mange andre siklet stort etter det. Nå har dagen kommet og jeg har fått testet dette vidunderet av et headset og jeg har møtt min følgesvenn gjennom mange kommende spilløkter...Loading next content