Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Qpad 5K

Qpad er for mange en stor produsent av gamingutstyr og i den senere tiden har de sendt ut det ene kvalitetsproduktet etter det andre på det norske markedet. Nå er det klare med en ny mus og vi er imponerte!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Qpad er i mine øyne en produsent med høy kvalitet. Ikke bare har jeg testet ut en del musmatter fra denne produsenten, men jeg har også testet ut et skikkelig gamingheadset samt nå en skikkelig gaming mus. Alt dette har holdt en meget høy kvalitet og som har hevet mine spillopplevelser med disse produktene.

I følge Qpad selv har de lenge planlagt å få produsert en gamingmus, men det har liksom ikke blitt noe av det. Så når de endelig har tatt steget kan jeg ikke annet enn å si at de har klart seg meget bra.

Som vanlig har ikke Qpad brukt mange resurser på esken til musen. Den er like enkel som 5K-musen selv er og det første du legger merke til når du åpner esken er designet og formen på musen. Spesielt hvileskulderen til ringefiner er umulig ikke å legge merke til. Den er stor og min ringefinger får faktisk god plass på skulderen. I tillegg har 5K-musen en hvileskulder for tommelfinger. Alt dette gjør at det er veldig behagelig å bruke musen selv under mange timers spilling i strekk.

Som jeg nevnte tidligere, så er musen veldig enkel. Den har ikke vekter og ikke noe blinkende lys som mange andre merker har. 5K-musen har kun fem knapper inkludert musehjulet samt to knapper for å stille opp eller ned på DPI-en. Bak på musen finner du logoen til Qpad og samt på venstreside to lys som viser hvilken DPI-innstilling du bruker.

På undersiden har musen fire store glideflater og dette gjør at den glir lett over uansett hvilket underlag du bruker. Selv prøvde jeg 5K-musen på både harde musmatter, myke samt på stuebordet mitt. Musen hadde like gode nøyaktighet noe som beviser at laserteknologien Qpad bruker fungerer meget godt.

Dette er en annonse:

Etter å ha blitt dus med musen, ser jeg ikke for meg å bytte mus på en stund og det skal godt gjøres å slå ut denne med noe annet merke (selv om jeg har tre muser til å teste ut). Det er et lite skjær i sjøen. Du må punge ut rundt 700 kroner for musen og det er del i forhold til andre muser i samme kategori som denne, men tatt i betraktning over nøyaktigheten og at den er veldig behagelig å bruke, kan jeg ikke annet enn å anbefale deg Qpad 5K.

QPAD 5K
QPAD 5K
QPAD 5K
Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Behagelig mus, fem knapper, veldig god nøyaktighet, perfekt passform.
-
Ikke for venstrehåndsbruk. Det koster å være kar.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Test: Qpad 5K

Test: Qpad 5K

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Qpad er for mange en stor produsent av gamingutstyr og i den senere tiden har de sendt ut det ene kvalitetsproduktet etter det andre på det norske markedet. Nå er det klare med en ny mus og vi er imponerte!

1
Ny gamingmus fra Qpad

Ny gamingmus fra Qpad

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Qpad er best kjent for sine musmatter for oss kresne gamere, men her stopper ikke Qpad som også har lansert gaming headset og nå kommer en stilig mus.Loading next content