Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Summer Game Fest
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   hardware-tekster

   Test: Qpad QH 1339

   Når det kommer til spillopplevelser, så er lyden en av de viktigste aspektene. Hvor bra det enn ser ut og hvor bra din nye mus er, føles det meste bortkastet ut om lyden som kommer er fra en pipende internhøytaler i PC-en. Beyerdynamic og Qpad har samme syn på det og lanserer Qpad QH 1339.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Beyerdynamic er en gigant innen headset/høretelefonindustrien og har produsert høretelefoner og mikrofoner nesten 80 år tilbake i tiden. Det er et tysk selskap som er kjente for høy kvalitet med gedigne produkter som leverer en stor, fyldig og klar lyd. Svenske Qpad har slått seg sammen med Beyerdynamic og her kommer noe som trolig er markedets dyreste headset.

   HQ

   Qpad QH 1339 er et headset som tross sin størrelse føles veldig lett på hodet takket være at klokkene er behaglige og dekt med læraktig stoff. Headsetet kommer pakket i en liten ryggsekk sammen med en USB-tilkobling og 6.3mm-stereo-plugg. USB-tilkoblingen innebærer at du får en lik lyd uansett hvilken PC tu kobler headsetet til. Personlig anser jeg at man får en bedre lyd i å bruke sitt interne lydkort, og da har jeg ikke et dedikert lydkort, men bruker kretsen på hvoedkortet. Sitter man på en eldre PC eller for eksempel en Macbook tjener man på det medfølgende USB-kortet.

   Foruten et lydkort sitter det også en volumkontroll samt en av/på-knapp for headsetets mikrofon på kabelen. Et lite minus dog for at man er tvunget til å bruke USB-tilkoblingen for å nyte godt av volumkontrollen samt av/på-knappen. Mikrofonen er støyreduserende og gir en god lyd til mine venner på VT eller Teamspeak. Om samboeren setter på støvsugeren i bakgrunnen under en pågående Crysis-runde merker ikke gjengen på VT det, noe som med mitt billigere Sennheiser-headset en uke tidligere kostet oss kampen.

   Det viktigste er selvsagt lyden når det kommer til et headset og ser man bare på det lydmessige så er Qpad QH 1339 et skoleeksempel på hvordan det skal gjøres. Lyden er fet med klar diskant og veldefinert mellomregister. Ofte på billigere elementer får man en uklar bass, diskant og mellomregister, mens man på dette headsetet hører klare forskjeller selv om lyden er høy. Bassen er dyp og ren selv om den ikke leverer en avgrunnsdyp basstone er den likevel fet, kontrollert og om uttrykket tillater det, sykt heftig.

   Diskant og mellomregistret er oftest dog det som er viktigst ved en effektiv spillerunde og ser man på det finnes det i dag ingen headset som presterer bedre. Man hører hvert steg, hver skuddsalve, hver granateksplosjon, hvert eneste tergende ord fra mine "kompiser". Alt sammen oppfattes godt ved bruk av Qpad QH 1339 og du ligger alltid et steg før dine motstandere. Det skal sies at høreklokkene har så pass høy kvalitet at man bruker litt tid på å venne seg til, så bli ikke forskrekket om det ikke høres bra ut de 50 første timene. Legg opp en fin spilliste på repeat i to-tre dager før du begynner å bruke dem for fullt, så vil du merke en utrolig stor forskjell.

   Dette er en annonse:

   Det går ikke å skrive en omtale av Qpad QH 1339 uten å se på prisen. Den ligger nemlig på rundt 2500 kroner og det er ekstremt mye penger for et headset. Får man markedets beste spillheadset med en meget god mikrofon og et ganske stilrent utseende, er det kanskje ikke så mye penger likevel. Kvaliteten er ufattelig bra og det føles som at det er et headset som vil hold i mange år fremover. Om man ser på et likeverdig headset for rundt tusenlappen og kjøper en separat mikrofon til, blir helt plutselig ikke Qpad QH 1339 like artig å betale for.

   Til slutt er Qpad QH 1339 et anbefalt kjøp, spesielt om du hører mye musikk mellom dine spillrunder. Lydkvaliteten er ypperlig og tross at det er en høy pris å betale for headsetet, så er det verdt pengene. Å bytte tilbake til mine høretelefoner fra AKG eller Sennheiser etter to ukers tid med Qpads, så blir ikke opplevelsen helt den samme og noe jeg ønsker selv min verste fiende...

   Qpad QH 1339
   Qpad QH 1339
   Dette er en annonse:
   Qpad QH 1339
   Qpad QH 1339
   08 Gamereactor Norge
   8 / 10
   +
   Brutal god lyd, fin passform, meget støyreduserende mikrofon, veier lite og er behagelig å bruke.
   -
   Prisen, lang innspillingstid.
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster

   0
   Test: Qpad QH 1339

   Test: Qpad QH 1339

   HARDWARE-TEKST. Skrevet av Peter Bernhardsson (Gamereactor Sverige)

   Når det kommer til spillopplevelser, så er lyden en av de viktigste aspektene. Hvor bra det enn ser ut og hvor bra din nye mus er, føles det meste bortkastet ut om lyden som kommer er fra en pipende internhøytaler i PC-en. Beyerdynamic og Qpad har samme syn på det og lanserer Qpad QH 1339.   Loading next content