Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: R660GT Force Feedback Wheel

Saitek er kjent for å lage kvalitetssterke produkter og nok en gang har jeg testet ut et produkt jeg uten tvil kan anbefale dere gamere som ikke kan få nok av racingspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I den senere tiden har jeg vært så heldig og fått testet ut nye Cyborg produkter fra Saitek og konstatert at både kvaliteten og funksjonen er i ypperste klasse. Nå har jeg fått gleden av å teste ut et nytt ratt fra Saitek som kalles for R660GT Force Feedback Wheel. Som du sikkert for lengst har fått med deg, er jeg en stor fan av racingspill og har den siste tiden brukt mye tid på Race Driver Grid. Så spenningen var stor om hvordan rattet taklet dette actionpregede bilspillet som i mine øyne er det beste hittil i år.

Det første som møter meg når jeg åpner esken er et ratt som ser bra ut. På hver side finner du et gummibelegg som gir godt grep. Venstre og høyre side finner du sedvanlige padene og på fremsiden finnes fire knapper. På rattstammen har du også en girspake for opp og nedgiring. Dessverre virker girspaken litt billig ut. Den har ikke den motstanden jeg normalt er vant med slik som på f.eks. Logitech Momo som kanskje er det rattet som kommer nærmest dette rattet. Du kan også flytte girspaken på enten høyre eller venstre side av rattet, noe som er hendig om du er høyre eller venstrehendt. Festemekanismen i rattet er perfekt og gjør at det sitter som støpt etter monteringen.

Pedalene er kanskje det ankepunktet som kanskje ikke strakk seg ut til mitt kresne krav. Disse var litt i letteste laget og med heftig tramping endte det med at de beveget seg ut av posisjon, noe som ikke bør skje i kampens hete. Jeg har prøvd pedaler som plutselig ble borte under føttene mine og hvor jeg måtte reise meg opp for å hente de inn. Så lette er heldigvis ikke disse pedalene, men pass godt på og la vekta av føttene hvile litt på pedalene, da forsvinner de ikke like lett. En annen ting som bør nevnes er at bremsepedalen har større motstand i forhold til gasspedalen, noe som gjør realismen høyere.

Saitek har klart å få til et ratt som har god nøyaktighet og veldig bra Force Feedback i forhold til det du betaler for. Nettopp dette gjør at jeg er veldig fornøyd med rattet i sin helhet. Jeg bruker mye tid på mine bilspill og er selvsagt nøye med hva jeg bruker når jeg spiller. Selvsagt er det best å kjøre bilspill med ratt og jeg kan uten tvil anbefale dere dette rattet. Man kan ikke sammenligne Saiteks ratt med Logitech G25, men så er dette rattet over dobbelt så billig i forhold.

Hvis du nå føler deg fristet til å kjøpe R660GT Force Feedback Wheel, så anbefaler jeg deg å stikke innom Komplett sine nettsider. For meg en prislapp på kun 549,- så får du veldig mye for pengene - det kan jeg love deg.

Dette er en annonse:
R660GT Force Feedback Wheel
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Kraftig Force feedback, flyttbar girspake og enkel montering.
-
Små pedaler som legg kan skli samt at girspaken føles litt billig ut.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: R660GT Force Feedback Wheel

Test: R660GT Force Feedback Wheel

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Saitek er kjent for å lage kvalitetssterke produkter og nok en gang har jeg testet ut et produkt jeg uten tvil kan anbefale dere gamere som ikke kan få nok av racingspill.Loading next content