Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Razer Deathadder

Heftig mus for hardcore gamere!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For de fleste hardcore gamere er navnet Razer synonymt med kvalitetsriktige produkter og mange synes Razer har hatt de beste musene. Undertegnede har lenge vært fan av Razer og med sin Razer Copperhead har det blitt mange, mange timer med Battlefield 1942, Battlefield 2 og Battlefield 2142. I slike spill er det veldig viktig at musen fungerer godt og spesielt når man i tillegg spiller som sniper, må musen være treffsikker og inneha knapper som lett kan stilles inn som snarveier til våpen m.m.

Deres nye dødsorm - Deathadder har nå kommet og denne musen er langt bedre enn sine forgjengere. Ikke minst takket være en form som gjør at hånden din ligger godt klistret til den. Vekten er perfekt og med den nye Mantis Speed-matten, kan ikke dette blir mer perfekt. Aldri før har jeg fått oppleve en slik treffsikkerhet og med en 3G sensor samt 1800 DPI, kan ikke dette bli stort bedre. Med Razer Deathadder tror jeg både Saitek og Logitech får kamp til døren.

Er du på utkikk etter ny mus, så vurder denne. Det tror jeg du ikke vil angre. Nå skal det spilles Battlefield 2142, koste hva det koste vil! I tillegg vil musen bli flittig brukt på LAN-partyer rundt omkring Norges land!

Ønsker du mer info om Razer Deathadder, så klikker du deg inn her

Razer Deathadder
Dette er en annonse:
Razer Deathadder
Razer Deathadder
Razer Deathadder
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Godt design, sklir godt på all slags underlag, knapper som reagerer perfekt, lang ledning.
-
Savner noen flere snarveisknapper.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content